DOLAR 32,3374 0.17%
EURO 35,1807 -0.04%
ALTIN 2.241,88-0,06
BITCOIN 2092507-5,24%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Böbrek Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay
  • HaberOrdu
  • Yaşam
  • Ankara Böbrek Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay

Ankara Böbrek Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay

ABONE OL
Mayıs 30, 2023 13:37
Ankara Böbrek Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Önde Gelen Böbrek Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ali Akçay, Nefroloji ve Hipertansiyon Alanında Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Ankara – İç hastalıkları (dahiliye) ve nefroloji (böbrek hastalıkları)/hipertansiyon uzmanı Prof. Dr. Ali Akçay, otuz yılı aşkın hekimlik tecrübesiyle, vücudumuzun tüm hastalıklarına hakimiyeti ve uzmanlığı doğrultusunda nefroloji alanında hizmet sunmaktan gurur duyuyor. Prof. Dr. Ali Akçay, hastalarını sadece tek bir yönden değil, tüm yönlerden ele alarak kesin tanı ve yüz güldürücü tedaviye ulaşmanın önemine inanıyor.

Ankara Böbrek Hastalıkları Doktoru

Ankara Böbrek Hastalıkları ve Hipertansiyon Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay, sağlık problemlerinde doğru tanı ve tedavide hastalarına yol göstermeyi amaçlıyor. Özellikle böbrek hastalıklarıyla birlikte diyabet, hipertansiyon, metabolik sendrom, obezite, insülin direnci, karaciğer yağlanması, anemi, romatizmal hastalıklar ve tiroit hastalıkları gibi çağımızda sıkça karşılaşılan hastalık gruplarının tanı ve tedavisindeki bilgi ve yeteneklerini sizlerin hizmetine sunmayı hedefliyor. Dr. Ali Akçay’ın hizmetinden faydalanacak her bir hastası, içten samimiyetini ve dürüstlüğünü hissedecek, iç huzur ve güvenle tedavi sürecine devam edecektir.

Ankara Nefroloji Doktoru

Prof. Dr. Ali Akçay, hastalarının tüm sağlık sorunlarında her zaman yanlarında olmayı ve kolaylıkla ulaşılabilir olmayı taahhüt ediyor. Ankara’da böbrek sağlığı konusunda önde gelen bir uzman olarak, Ankara’da Nefroloji Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay, hastalarına nitelikli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı kendine misyon edinmiştir.

Ankara Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Doktoru

Ankara Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Ali Akçay ile ilgili daha fazla bilgi almak, randevu talep etmek veya iletişime geçmek için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz:

 

İletişim Bilgileri:

Ankara Böbrek Hastalıkları ve Hipertansiyon Doktoru, Prof. Dr. Ali Akçay

Mustafa Kemal Mahallesi 2156. Sokak No: 20 Kat 2 Çankaya, Ankara, Türkiye

Telefon: 0531 264 73 01

E-posta: [email protected]

Web sitesi: https://www.draliakcay.com/prof-dr-ali-akcay/

Sosyal Medya: https://www.instagram.com/profdraliakcay/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.