DOLAR 32,4737 -0.03%
EURO 34,9085 0.28%
ALTIN 2.434,56-0,16
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet

Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet

ABONE OL
Nisan 16, 2024 20:05
Ankara’da Karapürçek Mahallesi’nde Cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altındağ’da Bir Kişi Sabaha Karşı Öldürüldü

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek Mahallesi’nde bulunan Nur Apartmanı’nda sabaha karşı meydana gelen olayda bir kişi öldürüldü. Cinayetin şüphelisi olarak Birgül Alamur isimli kadın gözaltına alındı.

Tartışma Sonucu Ölüm

Birgül Alamur ile 9 yıl önce boşandığı ancak hala birlikte yaşamaya devam ettiği Veysel Dörtkozan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında kızları da evde bulunan Veysel Dörtkozan’a saldıran Alamur, önce keserle vurdu ardından bıçakladı.

Suç Aletiyle Polis Merkezine Teslim Oldu

Olayın ardından suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim olan Alamur’un suç kayıtlarının bulunduğu ve daha önce eski eşini bıçakladığı ancak şikayetçi olunmadığı belirlendi.

Komşudan Açıklama

Olayla ilgili komşu Ertuğrul Gazi Çoşkun, “Yıllar önce boşanmışlardı. Adam sürekli evde kalıyordu ve eşini darbediyordu. Birkaç ay önce kadını bıçaklamıştı. Dün gece de bir darp olayı olmuş. Kadın kendini korumak için kocasını bıçaklamış” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.