DOLAR 32,3593 0.11%
EURO 35,0937 -0.12%
ALTIN 2.322,460,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avrupanın En İyi Genç Girişimcisini Ödülünü Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ferhat Çördük Kazandı
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Avrupanın En İyi Genç Girişimcisini Ödülünü Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ferhat Çördük Kazandı

Avrupanın En İyi Genç Girişimcisini Ödülünü Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ferhat Çördük Kazandı

ABONE OL
Mayıs 26, 2022 06:42
Avrupanın En İyi Genç Girişimcisini Ödülünü Ülkücü Camianın Önde Gelen İsimlerinden Ferhat Çördük Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın en prestijli ödüllerinin dağıtıldığı Türkiye Avrupa İş Dünyası Gecesinde Yılın En İyi Genç Girişimcisi Mir Doğa markasının sahibi olan Ferhat Çördüğe verildi. Ferhat Çördüğün ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşması ise geceye damga vurdu. Türk Gençlerine dikkat çeken Ferhat Çördük ödülü Milliyetçi gençler ile sosyal medyadan paylaşınca gönderisi paylaşım rekorları kırdı.

Yılın En İyi Genç Girişimcisi olan iş adamı Ferhat Çördük ödülü aldıktan sonra şunları söyledi:

ÖDÜLÜ TÜRK GENÇLERİ ADINA ALDI

“Herkese İyi Akşamlar bu ödülü layık gördüğünüz için teşekkür ederim . Bu ödülü Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetimizi ve bunu farkında olan Türk Gençleri adına alıyorum.” dedi

MİR DOĞA MARKASI İLE AVRUPAYA AÇILIYOR

Daha önce medikal sektöründe faaliyet gösteren iş adamı şimdilerde Mir Doğa markası ile öne çıkıyor. “Hayalinizdeki bahçe tasarımı” sloganı ile yola çıkan Çördük peyzaj hizmetleri ve farklı çeşitte çiçek üretimi yapıyor. Bu marka ile öncelikle Avrupa daha sonrasında ise Amerika pazarına açılmayı hedefliyor. Önemli olanın ise yüzde yüz bir Türk markası oluşturup, Türk gençlerine istihdam sağlayarak milletine de faydalı olmak olduğunu da belirtiyor.

Ferhat Çördük ayrıca siyasi kimliği ilede öne çıkıyor. Sosyal medyada “Hak yolundaki Ülkücü” olarak bilinen isim Ülkü Ocaklarının her kademsinde rol aldı. Bununla birlikte kendisini sevenlerin ve tabanın çok güçlü olduğu biliniyor. Özellikle milletvekilliği olabileceği konuşuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.