DOLAR 32,3173 0.2%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.292,750,69
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Basut Koleji’nde 23 Nisan coşkusu

Basut Koleji’nde 23 Nisan coşkusu

ABONE OL
Nisan 22, 2022 14:03
Basut Koleji’nde 23 Nisan coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Basut Koleji öğrencileri, hazırladıkları 23 Nisan kutlama programı ile velilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için bir süredir öğretmenleri eşliğinde hazırlıklar yapan Basut Koleji’nin minik öğrencileri müzik eşliğinde dans gösterileri, şiirler, mini tiyatrolar ve seslendirdikleri İngilizce şarkılarla göz doldurdu. Veliler, öğrencilerin gösterilerini ilgi ile izleyerek bol bol fotoğraf ve video çekti.

“AMACIMIZ ÜRETKEN LİDERLER YETİŞTİRMEKTİR”
Tören öncesi konuşan Okul Müdürü Sevda Kabaoğlu, çocukların ülkenin geleceği, güç ve güvencesi olduğunu belirterek, “Onları; ailesine, okuluna, görevine, yurduna ve Atatürk İlkelerine bağlı; bilgili, bilinçli, başarılı ve yararlı insanlar olarak yetiştirmek en büyük amacımızdır” dedi. Kabaoğlu şunları söyledi: “Ailelerle, öğretmenlerle iş birliği yaparak, bu amaca ulaşmanın bizim için daha doğru olacağına ve yarınlara daha güvenli bakabileceğimize inanıyoruz. Üzerimize düşen bu görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz.

Taşıdığımız bu vizyonla güçlü, dinamik, yenilikçi ve üretken bir yönetim uygulamasına benimseyen bir bilginin egemenliğine inanan bilimsel ve teknik alanlardaki gelişmeleri kucaklayan inovatif bir anlayış ile yola çıktık. Hedefimiz, yaratıcı, yenilikçi ve profesyonel eğitim kadrosu ile çağımızı yönlendirebilecek başarılı, üretken liderler yetişmektedir. Sinerjik ekibimiz ( Basut Öğretmenleri ), yaptığı işten keyif alan, eğlenceli aktivitelerle, mutlu öğrenci, mutlu veli, mutlu Mersin ve Mutlu Gelecek için çalışmaktadır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.