DOLAR 32,3342 0.15%
EURO 35,1709 -0.07%
ALTIN 2.243,230,00
BITCOIN 2109137-4,74%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bulut Akacan’dan Borsa İstanbul Hamlesi

Bulut Akacan’dan Borsa İstanbul Hamlesi

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 06:20
Bulut Akacan’dan Borsa İstanbul Hamlesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, Kuzey Kıbrıs, İspanya ve Türkiye’de faaliyet gösteren ve birçok iş kolunda katma değer üreten bir firma olarak Akacan Holding’i Borsa İstanbul’da listeleme kararı aldıklarını belirtti.

 

Akacan Holding ne iş yapıyor?

Ünlü İş İnsanı Bulut Akacan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendiği Akacan Holding Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere Türkiye, İspanya ve İngiltere’de faaliyetlerine devam etmektedir.  Borsa İstanbul’a açılacak olan Akacan Holding, İnşaat, Enerji, Sağlık, Eğitim ve Perakende Mağazacılık sektörlerinde yüksek katma değerli ürün ve projeler üretmektedir.

Teknolojik yatırımlar ile hamleler yapmak isteyen Akacan Holding, Teknoloji alanında katma değeri yüksek teknolojik ürünler ve yüksek teknoloji fabrikaları kurma projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

 

 Halka Arz ne zaman gerçekleşecek?

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan, Halka arz konusunda SPK ve BDDK yetkilileri ile görüşmelerin devam ettiğini bildirirken gerekli hazırlıkların yapıldığı talep toplama kararının netleştiğinde bunu büyük bir müjde ile duyuracaklarını bildirdi.

 

Bulut Akacan Kimdir?

Akacan Holding yönetim kurulu başkanı olan Bulut Akacan günümüzde hâlen holdingin başkanlığını yapmaya devam ediyor. Özellikle son yıllarda hayata geçirmiş olduğu projeler ile adını duyurmayı başaran Bulut Akacan aslen Kıbrıslı olup 1983 yılında Kıbrıs Bostancı Güzelyurt’ta dünyaya gelmiştir. Bugün 39 yaşında olan genç iş adamı Bulut Akacan ilk ve orta öğrenimini Türk Maarif Koleji’nde tamamlamıştır. Daha sonra ise üniversite eğitimi için Amerika’ya giden Akacan burada Kansas City Of Missouri üniversitesi ekonomi bölümünü bitirerek diplomasını almıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.