DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,2136 0.06%
ALTIN 2.246,950,17
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

C-Prot ödül koleksiyonunu genişletiyor!

C-Prot ödül koleksiyonunu genişletiyor!

ABONE OL
Mayıs 24, 2023 13:01
C-Prot ödül koleksiyonunu genişletiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

C-Prot siber güvenlik alanındaki üstün başarılarına bir yenisini daha ekledi!

Global ölçekte çalışmalarına devam eden C-Prot hem bireysel hem de kurumsal ürünleri ile İngiltere merkezli bağımsız test ve belgelendirme kuruluşu Virus Bulletin’in Mayıs 2023’te yayınlanan bağımsız karşılaştırmalı test serisinde üst üste 11. defa VB100 ödülüne layık görüldü.

C-Prot CEO’su S. Bilgehan Üstündağ, VB100 ödülünün zararlı yazılım tespitinde yüksek başarı oranı elde ettiğini gösteren zorlu ve kapsamlı bir test süreci olduğunu dile getirdi. VB100 1.4 metodolojisi ile teste giren C-Prot, yapılan bu titiz ve kapsamlı test aşamalarının sonucunda sıfıra yakın hata payı gösterdi.

Üstündağ, “C-Prot olarak siber güvenlik alanında en iyi çözümleri sunmak ve müşterilerimizin dijital dünyada güvende olmasını sağlamak için teknolojimizi sürekli geliştirmekteyiz.” dedi. 11. defa VB100 ödülünü kazanmış olmaktan gurur duyduğunu belirterek, bu başarı ekip arkadaşlarımın özverili çalışması, yenilikçi teknolojilerimiz ve sürekli olarak gelişen ürünlerimizin bir sonucu olduğunu gösterdiğini dile getirdi.

Endpoint Security ve Internet Security ürünlerinin başarısıyla VB100 ödülü alan C-Prot, geliştirmiş olduğu ürünlerin kalitesini global olarak pekiştirmeye devam ederek yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile dijital dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edecektir.

Virus Bulletin Hakkında

Virus Bulletin: 1989’dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en son gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama konusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşudur. Virus Bulletin, antivirüs ürünlerinin bağımsız karşılaştırmalı testlerini gerçekleştirir. “VB100” ödülü, titiz test yöntemleri, yüksek katılım standartları ve bir defa başarısız olan ürünlerin tekrar testine izin verilmemesi nedeniyle antivirüs endüstrisinde oldukça saygındır. Virus Bulletin ayrıca siber güvenlik camiasında büyük saygı duyulan siber güvenlik uzmanları için yıllık VB Konferansı düzenlemektedir. Virus Bulletin Microsoft tarafından tanınan dünyada 8 test merkezinden biridir.

https://www.virusbulletin.com/uploads/vb100/test-reports/vb100-test-report-2023-05-22-c-prot-endpoint-security.pdf

https://www.virusbulletin.com/uploads/vb100/test-reports/vb100-test-report-2023-05-22-c-prot-internet-security.pdf

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.