DOLAR 32,3557 -0.4%
EURO 34,8093 -0.05%
ALTIN 2.396,57-1,06
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyecilik ve Ekonomi Açıklamaları
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyecilik ve Ekonomi Açıklamaları

CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyecilik ve Ekonomi Açıklamaları

ABONE OL
Nisan 19, 2024 20:07
CHP Sözcüsü Deniz Yücel’den Belediyecilik ve Ekonomi Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin Aldığı Sorumluluk ve Hedefler

Deniz Yücel, CHP’nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde birinci parti olarak aldığı sorumluluğun farkında olduklarını belirterek, yeni hedeflerini açıkladı. Yücel, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, il başkanları ve belediye başkanlarıyla yapılacak çalıştaya vurgu yaptı.

Yerel Yönetimlerde Yeni Dönem

Yücel, “Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi”nin kurulmasıyla başarılı projeleri başka illere ulaştıracaklarını ve belediyelerin daha verimli kullanılmasını sağlayacaklarını ifade etti. Geçmiş dönemde görev yapmış başarılı belediye başkanlarının deneyimlerinden faydalanacaklarını belirtti.

Şeffaf ve Halkçı Belediyecilik

Yücel, 31 Mart seçimlerinde halkın iradesinin sandığa yansıdığını vurgulayarak, artık belediyelerin şeffaf, hesap veren ve halkçı bir anlayışla yönetilmesi gerektiğini dile getirdi. Belediyelerin halka hizmet edeceğini ve mali kaynakların daha verimli kullanılacağını belirtti.

Ekonomik Durum ve İktidar Eleştirileri

Yücel, emeklilerin ve çalışanların mağdur olduğunu, gençlerin işsizlik sorunuyla karşı karşıya kaldığını belirterek, asgari ücrette güncelleme yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca, AKP iktidarının ekonomik büyüme iddialarını eleştirerek, emeklilere yapılan düşük maaş ödemelerini ve ekonomik adaletsizliği gündeme getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.