DOLAR 32,5972 0.37%
EURO 34,7975 0.17%
ALTIN 2.497,550,54
BITCOIN 21008585,28%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dağ Hiç Düşer Mi?

Dağ Hiç Düşer Mi?

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, YouTube kanalında her cumartesi günü saat 09.00’ da yayınlanan yeni bölümleriyle minik dostlarını birbirinden eğlenceli serüvenlere doğru yola çıkarmaya devam ediyor. Eğitici ve öğretici içerikleri ile izleyicilerle buluşan Niloya ve arkadaşları, sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde çocuklara keyifli bir zaman dilimi sunuyor. Çizgi kahramanlar, 2 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ‘Dağ Düştü’ bölümü ile minik dostlarını eğlenceli maceralarına ortak olmaya davet ediyor.

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 13:30
Dağ Hiç Düşer Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YouTube’da yaklaşık 5 milyon abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan ismini mutluluktan alan Niloya, her hafta izleyicileri yeni bir maceraya çıkarmaya devam ediyor. Çizgi kahramanlar, kurbağalarla oyunlarından ısınma taktiklerine, arama kurtarma ekibi çalışmalarından hayvan dostlarıyla eğlencelerine kadar eğitici ve öğretici birçok yeni içeriği her cumartesi günü saat 09.00’ da YouTube kanalında sevenleriyle buluşturuyor. Niloya ve arkadaşlarının sabırsızlıkla beklenen yeni bölümü “Dağ Düştü” 2 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak.

 

 

Niloya’nın Gördüğü Doğru Mu?

 

Niloya, Murat ve Tospik güzel bir havada serenderde zaman geçirirken, Niloya dürbünü ile dağdaki sincapları izler ve bir anda panik olur. Abisi Niloya’ya ne olduğunu sorduğunda ise Niloya abisine dağın düştüğünü söyler. Abisi olmaz öyle bir şey dese de Niloya gözleri ile gördüğünü belirtir. Niloya tüm köyü dağ düştü diye ayağa kaldırır. Murat ve ailesi başta Niloya’nın oyun oynadığını ya da oyunla gerçeği karıştırdığını düşünse de baba ve dede şüphelenir ve ne olduğunu öğrenmek için tepeye doğru yola çıkarlar. Yamaçta küçük bir heyelan olduğunu görüp, gerçekten sıkışmış olan sincapı bulup getirirler. Ama Niloya bir türlü heyelan kelimesini doğru bir şekilde söyleyememiştir. Niloya, olayı yine doğru görmüştür. Onun çevresine karşı olan bu hassasiyeti sayesinde anne sincap ile yavru sincap kurtulmuştur.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.