DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,1013 -0.09%
ALTIN 2.298,490,94
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ece Erken günler sonra ortaya çıktı! Makyajsız ve bitkin hali dikkat çekti
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Ece Erken günler sonra ortaya çıktı! Makyajsız ve bitkin hali dikkat çekti

Ece Erken günler sonra ortaya çıktı! Makyajsız ve bitkin hali dikkat çekti

ABONE OL
Şubat 25, 2022 12:26
Ece Erken günler sonra ortaya çıktı! Makyajsız ve bitkin hali dikkat çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden sunucu Ece Erken, tek başına geldiği alışveriş merkezinde kameraların objektifine takıldı. Soruları yanıtsız bırakan sunucunun makyajsız ve bitkin olduğu görüldü.

Silahlı saldırı sonucu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün Maslak’taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışveriş merkezindeki bir restoranda arkadaşıyla buluşan ve sohbet eden Erken, restoran çıkışı aracını beklerken objektiflere takıldı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Makyajsız ve bitkin hali ile dikkat çeken Erken, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti. Katıldıkları magazin programlarında kendisi ile ilgili açıklamalar yapan Seyhan Soylu ve Nihat Doğan’a konuşma yasağı koyduran ünlü sunucu, muhabirlerin bu konu hakkında ki sorularını da yanıtlamadı. Aracının gelmesiyle birlikte hızlı adımlarla aracına binen Ece Erken, alışveriş merkezinden tek başına ayrıldı.

NE OLMUŞTU?

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak’ta Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce olaya karışan şüphelilerin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda, olayın failleri olan Kadir Yasak ve Ali Yasak da aralarında bulunduğu 11 şüpheli 29 Ocak’ta yakalandı. Devam eden soruşturmada, şüphelilere yardım ve yataklık yaparak kaçmalarına imkan sağlayan 6 kişi daha yakalandı.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aralamalarda 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız tabanca, yapılan kamera çalışmaları sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş halde kedi maması poşeti içerisinde bulundu. Ruhsatsız tabancanın yapılan balistik incelemesinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanıldığı belirlendi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin çalışmalarda bugüne kadar 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8’i, 7 Şubat’ta sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.