DOLAR 32,3767 0.16%
EURO 35,0559 -0.16%
ALTIN 2.325,050,25
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan Kimdir?

Fatih Arslan Kimdir?

ABONE OL
Ekim 11, 2022 20:05
Fatih Arslan Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Arslan 02.10.1992 İstanbul doğumlu bir iş adamıdır. Asıl memleketi Gümüşhanedir. Ayvansaray Üniversitesi Grafik Tasarım mezunu olan Fatih Arslan bugünlerde kendi ürettiği ayna tasarımlarıyla instagramda tanınıyor. Eski instagram kullanıcı adı byfatiharslan olan Fatih Arslan bugünlerde yeni bir instagram hesabı olan fatihstory kullanıcı adlı instagram hesabında düzenli olarak çeşitli içerikler üretiyor.

Fatih Arslan ne iş yapar?

Fatih Arslan İstanbullu ünlü bir iş adamı ve fenomendir. Günümüzde ürettiği aynalar ve bu aynaların tasarımlarıyla gündeme gelen Fatih Arslan’ın instagramda 550 bini aşkın takipçisi vardır. Bu kadar çok takipçiyi ürettiği aynaların tasarımlarına borçludur. BMW aracını tamamıyla aynalarla kaplayan Fatih Arslan çılgın projelere imza atıyor. İnstagramda günlük yaşantısı hakkında detaylı bir şekilde paylaşım yapan Fatih Arslan insanların ve diğer fenomenlerin dikkatlerini kendi üzerinde topluyor.

Fatih Arslan’ın hobileri nelerdir?

Fatih Arslan’ın hobilerinin başında ürün çekimleri yapmak geliyor. Kendi ürün fotoğraflarını kendi çeken Fatih Arslan bunun bir hobiden ziyade tutku olduğunu söylüyor. İş hayatı dışındaki yakın arkadaşları tarafından motora olan tutkusu ile tanınan Fatih Arslan gerek günlük hayat olsun gerek iş hayatını hızlandırmak için olsun motorlardan asla vazgeçemeyeceğini belirtiyor. Yarış motorlarına da yüksek ilgi duyan Fatih Arslan bu motor merakını günlük hayattaki işlerini hızlandırmak ve adrenalin tutkusunu gidermek için kullanıyor. Bu adrenalin tutkusu ilerleyen zamanlarda daha da ilerlemiş ve günümüzde bulunan halini almış.

Fatih Arslan fenomen mi?

Fatih Arslan günümüzde fatihstory kullanıcı adı ile instagramda reel içerikleri ve günlük gönderiler paylaşıyor. Günlük yaşantısıyla dikkat çeken Fatih Arslan instagramdaki takipçileriyle yakından ilgileniyor. Bu konu hakkında Fatih Arslan şöyle söylüyor: “İnstagramda bu kadar yüksek takipçimin olma sebebi arasında birden çok etken var ama en başta gelen takipçilerimle kurduğum yakın ilişki ve samimi ortam diyebiliriz. Ardından ayna sektöründe gösterdiğim başarı ve yüksek hızlı motor ve araba tutkumu instagramda paylaşmam geliyor. Bu sayede İnstagramda 550 bin barajını aşan sayılı türk fenomenlerden biri oldum. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Takipte kalmayı unutmayın.” Diyen Fatih Arslan insanları instagram hesabına davet ediyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.