DOLAR 32,5716 0.16%
EURO 34,8983 0.64%
ALTIN 2.431,44-0,04
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Favori Arama” ile aradığın özellikte ilanların peşinde koşmaya son
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • “Favori Arama” ile aradığın özellikte ilanların peşinde koşmaya son

“Favori Arama” ile aradığın özellikte ilanların peşinde koşmaya son

ABONE OL
Nisan 6, 2022 11:16
“Favori Arama” ile aradığın özellikte ilanların peşinde koşmaya son
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin almak, satmak, kiralamak ve keşfetmek için buluştuğu sahibinden.com’un Onur Buldu’lu yeni reklam filmi izleyiciyle buluştu.   Her zaman olduğu gibi eğlenceli bir kurguyla ele alınan reklam filmi, sahibinden.com’un sunduğu “Favori Arama” özelliğine dikkat çekiyor. Kullanıcıların arama kriterlerine uygun ilanlar yüklendiğinde haberdar olmalarına imkan veren özelliğin anlatıldığı reklam filmi eğlenceli hikayesiyle dikkat çekiyor.

 

Kılıktan kılığa girerek farklı tiplemeleri başarıyla canlandıran Onur Buldu yeni reklam filminde aradığı evin peşine düşüyor

sahibinden.com’un yeni reklam filminde yetenekli oyuncu Onur Buldu, ilgilendiği özellikte evi bulmaya çalışan bir alıcıyı canlandırıyor. İlgilendiği evin bulunduğu sitenin bahçesinde kamp kurarak umutsuzca satılmasını bekleyen alıcı rolündeki Buldu, sahibinden.com’un “Favori Arama” özelliğinden haberdar oluyor. “Favori Arama” özelliği kullanıcıların platform üzerinde yaptığı arama kriterlerinin kaydedilmesine imkan sağlayarak, daha sonra bu kriterlere uygun ilan bulunduğunda sistemin bilgi verdiği bir özellik olarak öne çıkıyor.  sahibinden.com kullanıcıları “Favori Arama” özelliği sayesinde daha sonraki aramalarda hızlı ve kolayca arama kriterlerine uygun ilanlara daha hızlı ve kolay ulaşabiliyor.

 

Rafineri Ajans imzası taşıyan ve yönetmenliğini Burak Çaldır’ın yaptığı reklam filmi, sahibinden.com’un en yoğun ilgi gören kategorilerinden vasıta kategorisi için 28 Mart’ta yayınlanan reklam filminin devam filmi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.