DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: “Buruk Bir Mutluluk Yaşıyoruz”
  • HaberOrdu
  • Spor
  • Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: “Buruk Bir Mutluluk Yaşıyoruz”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: “Buruk Bir Mutluluk Yaşıyoruz”

ABONE OL
Nisan 22, 2024 16:08
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: “Buruk Bir Mutluluk Yaşıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Koç, Fenerbahçe Opet’in Şampiyonluğunu Değerlendirdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Opet’in Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonluğunu kazanmasının kendilerini mutlu ettiğini ancak takımın Avrupa’dan elenmesinden dolayı buruk bir mutluluk yaşadıklarını belirtti. Final mücadelesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte izleyen Ali Koç, maç sonrası başkanlık adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Zirvedeki Performansı

Kadın voleybol takımının başarısının ardından konuşan Koç, “Buraya geldiğimizde ayağımız uğurlu geliyor. Mutluyuz ama buruk bir mutluluk yaşıyoruz. Bu takımı Avrupa şampiyonu olsun diye kurduk. Ligi aldık, kupayı aldık. Yarı finalde Avrupa’dan elendik. Eczacıbaşı’nı da tebrik ediyorum.” dedi. Ali Koç, Fenerbahçe’nin her alanda zirveye oynadığını vurgulayarak, “Fenerbahçeli olmak kolay değil, son dönemde maçtan maça koşuyoruz. Hep tepeye oynuyoruz. Dünyanın en büyük spor kulübü vizyonu çerçevesinde, sadece dünyanın en büyüğü değil, aynı zamanda dünyanın en başarılı kulübü olmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Gelecek Hedefler ve Başkanlık Adaylığı

Ali Koç, gelecek hedeflerine dair de açıklamalarda bulunarak, “Erkek basketbolda beklentimiz Dörtlü Final. Erkek futbolda da 6 maçımız kaldı. Hepsini kazanırsak şampiyon olacağız.” ifadelerini kullandı. Başkanlık adaylığıyla ilgili olarak da “Ne yapacağımı yakında açıklayacağım.” diyen Koç, son olarak şunları ekledi: “Son 9 sene ve bu senenin 32 haftası itibarıyla Fenerbahçe ve Galatasaray’ın 700 puanı var, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in daha az puanı var. Hepsinin şampiyonluk kupası var, Fenerbahçe’nin yok. Zaten bizim isyan ettiğimiz konu da bu. Şeytan ayrıntıda gizlidir derler.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.