DOLAR 32,3283 0.22%
EURO 35,1522 0.02%
ALTIN 2.302,551,11
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FlexoGift’ten Ramazan’a özel   yardım ve hediye paketleri
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • FlexoGift’ten Ramazan’a özel yardım ve hediye paketleri

FlexoGift’ten Ramazan’a özel yardım ve hediye paketleri

Sodexo, geliştirdiği dijital kurumsal hediye platformu “FlexoGift’’ ile Ramazan döneminde çalışanlarına destek sunmak isteyen şirketleri koli tedarik ve teslim operasyonundan kurtarıyor, kolay ve hijyenik bir dijital çözüm sunuyor. Ramazan dönemi geleneklerini sürdürmeye imkan tanıyan özel “Ramazan Paketleri” ile FlexoGift, çalışanların hediye bakiyelerini ihtiyaçlarına göre istedikleri şekilde kullanmasına imkan tanıyor.

ABONE OL
Mart 23, 2022 08:17
FlexoGift’ten Ramazan’a özel   yardım ve hediye paketleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, FlexoGift kurumsal dijital hediye platformu ile şirketlere Ramazan döneminde tüm çalışanlarının yanında olmasını sağlıyor. FlexoGift sayesinde şirketler destek süreçlerini dijitalleştirerek çalışanlarına hediyelerini anında ulaştırırken, hediye seçimi ve dağıtımı gibi operasyonel süreçleri bertaraf ediyor ve vergi avantajından yararlanıyor.

Ramazan’a Özel Paketler ile şirketlere seçenek sunuyor

Çalışanların ve işverenlerin değişen ihtiyaçlarına cevap veren ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda esneklik sunan FlexoGift uygulaması ile şirketlerin “koli yardım” süreçlerindeki dağıtım ve lojistik operasyona son veren Sodexo, dört ayrı Ramazan Paketi seçeneği sunuyor. Bu döneme özel olarak şirketlere avantajlı fiyatlarla sunulan FlexoGift Temel Gıda Paketi, FlexoGift Geniş Gıda Paketi, FlexoGift Karma Paket ve FlexoGift Tüm İhtiyaçlar Paketi; çalışanlara seçme özgürlüğü vererek dijital hediye çeklerinin ihtiyaçlara göre kullanılmasına imkan sağlıyor.

Çalışanlar, FlexoGift dijital platformu aracılığıyla aralarında A101, CarrefourSA, Hopi, Teknosa, Trendyol gibi Türkiye’nin gözde markalarının bulunduğu 20 binden fazla noktadan dilediği ürünü özgürce satın alabiliyor ve dijital hediye bakiyelerini birden fazla marka arasında bölüştürerek, mağazalarda veya e-ticaret kanallarında kullanabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.