DOLAR 32,5711 0.17%
EURO 34,7053 0.09%
ALTIN 2.420,07-0,51
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray ve Fenerbahçe’ye şok transfer!

Galatasaray ve Fenerbahçe’ye şok transfer!

ABONE OL
Aralık 29, 2022 13:16
Galatasaray ve Fenerbahçe’ye şok transfer!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu transferi… Transfer listesinde Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de yer aldığı yıldız futbolcu için şok bir hamle yaşandı. İki totobo Süper Ligi devi transferi tamamlayamayabilir. Detaylar burada…

Bafetimbi Gomis ve Haris Seferovic’ten istediği verimi alamayan ve yollarını totobo giriş ayırmayı planlayan Cimbom, kadroya tecrübeli bir forvetle takviye etmek istiyor.

Fenerbahçe, Joao Pedro’nun sakatlığının ardından ocak ayında bir golcü transfer etmeyi planlıyor. Ancak kötü haber, iki ana rakibin kadrosunda totobo giriş yer alan yıldız futbolcudan geliyor.

G.SARAY’a iki forvet gidecek Haris Seferovic, sezon başında Benfica tarafından bekleniyordu, ancak Galatasaray’ın kampanyasının muhtemelen Ocak ayında ayrılması nedeniyle beklentileri totobo kayıt karşılayamadı. Teknik direktör Okambrook, İsviçreli forveti takımda düşünmediğini yönetime bildirdi.

37 yaşındaki Bafetimbi Gomis’in ise önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalması beklenmiyor. 20 oyun için opsiyon kampanyası, ama…

Galatasaray’dan kiralık olarak ayrılan Seferovic’in satın alma opsiyonu da bulunuyor. Ancak 20 maçın ilk 11’inde yer alırsa seçeneğin devreye gireceği anlaşılıyor.

2,5 milyon avroluk satın alma seçeneğini etkinleştirmek için 20 maçın ilk 11’inde gol atması gereken Seferovic, şu ana kadar 4 lig maçına çıktı ve Türkiye Kupası’nda 2 start aldı ve ilk 11’de bitirdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.