DOLAR 32,3283 -0.56%
EURO 34,6518 -0.55%
ALTIN 2.411,68-0,44
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hilarie Burton, Saçlarını Griye Boyatarak Şaşırttı

Hilarie Burton, Saçlarını Griye Boyatarak Şaşırttı

ABONE OL
Nisan 16, 2024 18:07
Hilarie Burton, Saçlarını Griye Boyatarak Şaşırttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“One Tree Hill” Yıldızı Hilarie Burton, Yeni Saç Rengiyle Dikkat Çekiyor

Channel 4’te yayınlanan popüler Amerikan draması “One Tree Hill”de Peyton Sawyer rolüyle tanınan Hilarie Burton, son zamanlarda saçlarını boyamayı bırakarak grileşmeye başladı. Geçtiğimiz çarşamba günü Instagram hesabından paylaşım yapan Burton, 1,8 milyon takipçisiyle yeni imajını paylaştı.

Uzun Bir Kariyerin Ardından Yeni Bir Tarz

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Sawyer’ı canlandıran Burton, dizinin dokuz sezonunun altısında rol aldı. Finalde sevgilisi Lucas Scott ile dünyayı dolaşmaya çıkan karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran oyuncu, “One Tree Hill”deki başarısının ardından “Grey’s Anatomy” ve “Leathal Weapon” gibi birçok popüler dizide de rol aldı.

Hayranları Şaşkına Döndüren Stil Değişikliği

Ünlü oyuncu, paylaştığı son fotoğrafta sarı saçlarından vazgeçerek tamamen grileşen yeni saç stiline hayranlarını şaşırttı. Kamera karşısında dudaklarını büzerek poz veren Burton, gri tonlarındaki saçlarını omuzlarından aşağı doğru sallayarak cesur bir tarz sergiledi. Straplez siyah bir elbise giyen ve dikkat çekici makyajıyla göz kamaştıran oyuncunun fotoğrafı, hayranlarından büyük beğeni topladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.