DOLAR 32,3377 0.04%
EURO 34,9522 -0.39%
ALTIN 2.319,441,86
BITCOIN 22877972,81%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HUAWEI WATCH Buds Huawei Online Mağaza’da satışta

HUAWEI WATCH Buds Huawei Online Mağaza’da satışta

ABONE OL
Mart 27, 2023 08:28
HUAWEI WATCH Buds Huawei Online Mağaza’da satışta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Gördüğü yüksek talep nedeniyle Huawei Online Mağaza’da stokları yenilenen HUAWEI Watch Buds tekrar satışa sunuldu. Manyetik açılır kapak ve içerisinde kulaklık bulunduran tasarıma sahip, sektörün ilk akıllı saati HUAWEI WATCH Buds, TWS kulaklıklar ve akıllı saatler arasındaki sınırları kaldıran, son derece entegre bir genel mimari ile tasarlandı.

Her iki akıllı cihazın özelliklerini ve işlevlerini bir araya getirerek TWS kulaklıkları ve akıllı saatleri şık bir giyilebilir cihazda birleştiren HUAWEI WATCH Buds, günlük kullanım sırasında TWS kulaklıkların unutulması veya kaybedilmesi sorununu çözüyor ve kullanışlı ve hafif bir akıllı deneyim sunuyor. HUAWEI akıllı giyilebilir cihazların getirdiği olanakların bir başka derinlemesine keşfi olan bu ürün, kullanıcılara yeni bir akıllı deneyim çağı sunuyor.

Yüksek entegre mimariye sahip zarif saat tasarımı

HUAWEI WATCH Buds, geliştirilmiş sertlik ve korozyon direncine sahip rafine bir çelik kasa içine yerleştirilmiştir. 1,43 inç, 466 x 466 çözünürlüklü geniş yüksek çözünürlüklü AMOLED ekran, paslanmaz çelik kasayı kusursuz bir şekilde tamamlayarak yeni bir sofistike seviye sergiliyor. Zarif ve şık bir dokunuş katan zarif dokular ve ince parlaklıkla yumuşak bir şekilde işlenmiş üst katman dana derisinden yapılmış kayışla birlikte geliyor. Sadece 14,99 mm kalınlığındaki HUAWEI WATCH Buds, sekiz kanallı sensör, ultra mikro hassas döner modülü, kulaklık şarj ünitesi, manyetik bağlantı ünitesi ve içine yerleştirilmiş bir çift TWS kulaklık dahil olmak üzere bir çerçeve içinde 21 katmanlı bileşen içeriyor.

Spor ve sağlık fonksiyonları ile tam özellikli akıllı saat

HUAWEI WATCH Buds, tam özellikli TWS kulaklıklara sahip olmanın yanı sıra kendi kulaklıklarına sahip yeni bir akıllı saat olarak, işlevsellik ve saat olarak deneyim açısından mükemmelliğini koruyor. Sağlık özellikleri açısından HUAWEI WATCH Buds, otomatik SPO2 ölçümü, TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme ve uyku izleme gibi çeşitli sağlık izleme özelliklerini destekliyor. Ayrıca, aralarında koşu, yürüyüş, bisiklet, ip atlama, eliptik makine, kürek makineleri, serbest antrenman dahil olmak üzere 10 profesyonel spor modu bulunan 80 Spor Modu ile geliyor.

HUAWEI WATCH Buds saat pili hem saate hem de kulaklıklara güç sağlayabilir, ancak yine de iyi bir pil ömrüne sahiptir. Tipik uygulamalarda tam şarjla 3 güne kadar ve güç tasarrufu modunda (saat şarjı tamken ve kulaklıklar kapalıyken) 7 güne kadar dayanır. Ayrıca, yüksek termal iletkenliğe sahip oksit seramiklerden yapılan Kablosuz Süper Şarj Cihazı, ısı yayma kapasitesini önceki nesle kıyasla %100 oranında iyileştiriyor.

HUAWEI WATCH Buds, cihazın Android veya iOS işletim sistemine sahip her akıllı telefonla kolayca senkronize edilebiliyor. Aynı şey, tüm işletim sistemleri için mevcut olan ve hem akıllı saati hem de kulaklıkları en son özelleştirilebilir ayrıntıya kadar tam olarak kontrol etmeyi sağlayan HUAWEI Sağlık Uygulaması için de geçerli.

HUAWEI Watch Buds, HUAWEI Online Mağaza üzerinde 9.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu fiyata 1 yıllık HUAWEI kayıp kulaklık desteği (1.199 TL) ve ayrıca 500 TL’lik indirim kuponu da veriliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.