DOLAR 32,3131 0.19%
EURO 35,0821 -0.16%
ALTIN 2.278,920,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı Nuray YILDIZ’dan DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ANLAMLI YARDIM
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • İş insanı Nuray YILDIZ’dan DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ANLAMLI YARDIM

İş insanı Nuray YILDIZ’dan DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ANLAMLI YARDIM

ABONE OL
Mart 1, 2023 10:50
İş insanı Nuray YILDIZ’dan DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ANLAMLI YARDIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Nuray Yıldız, Türkiye’nin deprem bölgesindeki depremzedelere yardım eli uzattı. Depremin hemen ardından bölgeye gitmek için harekete geçen Yıldız, depremzedelerin acısını paylaşmak ve onlara destek olmak için çalışmalarına başladı.

Nuray Yıldız’ın önceliği depremzedelerin çocukları oldu. Depremden etkilenen çocuklara anlamlı bir yardıma imza attı. Yıldız, güzellik merkezlerindeki uzman ekipleriyle birlikte, depremzedelerin yanında oldu.

Nuray Yıldız’ın cömertliği, Türkiye’nin dört bir yanından gelen çocukların yüzlerindeki tebessümle gözler önüne serildi. Depremzedelerin zor günlerinde onlara destek olmak için elinden gelen her şeyi yapan Yıldız, Türkiye’nin gururu oldu.

İş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Nuray Yıldız, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Türkiye’nin her köşesindeki insanlar, Yıldız’ın cömertliği ve yardımseverliği için minnettarlıklarını dile getiriyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.