DOLAR 32,3579 -0.26%
EURO 34,7063 -0.12%
ALTIN 2.435,84-0,10
BITCOIN 2018629-2,52%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ordusu Han Yunus’a Yoğun Saldırılar Düzenledi
  • HaberOrdu
  • Dünya
  • İsrail Ordusu Han Yunus’a Yoğun Saldırılar Düzenledi

İsrail Ordusu Han Yunus’a Yoğun Saldırılar Düzenledi

ABONE OL
Mart 3, 2024 22:04
İsrail Ordusu Han Yunus’a Yoğun Saldırılar Düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail Ordusu Bölgedeki Hamas Savaşçılarını Hedef Aldı

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Han Yunus’un batısına yoğun saldırılar düzenlendi ve bölgedeki Hamas savaşçıları ile altyapısının hedef alındığı belirtildi.

50 Nokta 6 Dakika İçinde Bombalandı

İsrail ordusu, 6 dakika içinde 50 noktanın hava ve topçu birlikleriyle karadan bombalandığını açıkladı. Söz konusu saldırıların İsrail askerlerine yardım amaçlı gerçekleştirildiği savunuldu.

İsrail Askerleri Kenti Karadan Saldırdı

Görgü tanıkları, İsrail askerlerinin Han Yunus’a karadan saldırılarında patlama ve ağır makineli tüfek sesleri duyulduğunu aktardı. Hava bombardımanının yanı sıra İsrail askeri araçları kentin kuzey ve batısından ilerlemeye devam ediyor.

Ölü ve Yaralılar

İsrail ordusunun dün akşam kentteki bir binada meydana gelen patlamalar sonucu 3 askerin öldüğünü ve 14 askerin yaralandığını duyurmasının ardından Han Yunus’a yönelik saldırılar gerçekleştirildi. Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte İsrail saldırılarında 90 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.