DOLAR 32,2912 -0.15%
EURO 34,8016 -0.06%
ALTIN 2.408,150,63
BITCOIN 20909951,49%
İstanbul
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kassam Tugayları Sözcüsü: “İsrail’in Gazze’ye Açtığı Savaşın 200. Gününde Açıklamaları”
  • HaberOrdu
  • Dünya
  • Kassam Tugayları Sözcüsü: “İsrail’in Gazze’ye Açtığı Savaşın 200. Gününde Açıklamaları”

Kassam Tugayları Sözcüsü: “İsrail’in Gazze’ye Açtığı Savaşın 200. Gününde Açıklamaları”

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:15
Kassam Tugayları Sözcüsü: “İsrail’in Gazze’ye Açtığı Savaşın 200. Gününde Açıklamaları”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ebu Ubeyde, İsrail’in Gazze’ye Açtığı Savaşın 200. Gününde Video Yayınladı

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail’in Gazze’ye açtığı savaşın 200. gününde bir video yayınladı. Ebu Ubeyde, İsrail hükümetinin Gazze’de ateşkes için yapılan arabuluculuk çabalarını engellediğini belirtti.

Kassam Sözcüsü: “Düşman, Gazze’de Sıkışıp Kaldı”

Ebu Ubeyde, “Düşman, Gazze’de sıkışıp kaldı. Savaşın 200. gününde toplu katliamlar, yıkımlar ve adam öldürmeden başka bir şey yapamadı.” dedi. İsrail’in düzenlediği saldırıların, azimlerini ve Filistin halkının haklarını koruma konusundaki kararlılıklarını artıracağını vurguladı.

İsrail’in Dünyayı İkna Etme Çabası

Ebu Ubeyde, İsrail’in dünyayı, direniş gruplarını ortadan kaldırdıklarına ikna etmeye çalıştığını ve bunun büyük bir yalan olduğunu belirtti. “İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece saldırılarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

İsrailli Esirler ve Hamas’ın Tutumu

Ebu Ubeyde, Hamas’ın elindeki İsrailli esirlerle ilgili konuşarak, “İsrail’in gösterdiği histerik tepki direniş eyleminin önemini gösteriyor. Özgür ve gururlu Batı Şeria’mızın her santimetresini selamlıyoruz.” ifadesini kullandı.

Gazze’de 7 Ekim Sonrası Yaşananlar

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, “Filistinlilere ve kutsal değerlere yönelik sürekli ihlallere karşılık verme” gerekçesiyle İsrail’e 7 Ekim 2023’te kapsamlı saldırı düzenledi. Bu saldırılarda binlerce kişi hayatını kaybetti ve binlerce kişi yaralandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.