DOLAR 32,2675 0.08%
EURO 34,8080 0.05%
ALTIN 2.407,46-0,06
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kerem Bürsin, Fit Vücuduyla Gündemde!

Kerem Bürsin, Fit Vücuduyla Gündemde!

ABONE OL
Nisan 26, 2024 18:24
Kerem Bürsin, Fit Vücuduyla Gündemde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu Kerem Bürsin’in Sosyal Medyada Yarattığı Etki

‘Şeref Meselesi’, ‘Güneşi Beklerken’, ‘Ulan İstanbul’, ‘Sen Çal Kapımı’ ve ‘Ya Çok Seversen’ gibi dizilerde rol alan Kerem Bürsin, aktif kullandığı Instagram hesabında paylaştığı karelerle adından sıkça söz ettiriyor. 37 yaşındaki oyuncu son olarak ayna karşısında verdiği pozla gündemde yer aldı.

Hayranlardan Gelen Yorumlar

Kaslarını sergileyen Kerem Bürsin’e hayranlarından övgü yağdı. “Yunan heykeli gibi”, “Kasların çok iyi”, “Muhteşem görünüyor” gibi yorumlar yapan takipçileri, oyuncunun fit görünümünü takdir etti.

Sağlıklı Yaşam Tarzı ve Spor Rutini

Haftanın 5 günü spor yapan Kerem Bürsin, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durarak sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor. Kaslarını daha doğal tutabilmek için kendi vücut ağırlığını kullanmayı tercih eden oyuncunun beslenme programında yumurta, kuzu eti, yoğurt, badem, mürdüm eriği, kayısı, avokadolu salata gibi sağlıklı besinler bulunuyor. Protein tozları ve takviye gıdalarını tercih etmeyen Kerem Bürsin, doğal yollarla formunu koruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.