DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lacoste ve Minecraft Güçlerini Birleştirdi

Lacoste ve Minecraft Güçlerini Birleştirdi

Lacoste ve Minecraft iş birliğiyle hazırlanan ve ilhamını oyundan alan Lacoste X Minecraft saati seçili Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde koleksiyonerleri bekliyor.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 08:50
Lacoste ve Minecraft Güçlerini Birleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, Lacoste X Minecraft saati oyun tutkunları ve koleksiyoncularla buluşturuyor. Sınırlı sayıda üretilen bu özel tasarım, seçili Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresindeki online mağazada satışa sunuluyor.

 

Bir oyunun içinde kaybolma fikrinden ilham alan bu özel saat, hayatımızın her anında oyunsever olmanın önemini ve farklı oyunların değerini vurguluyor. Minecraft logosunu ikonik Lacoste timsahının piksellerine ayrılmış bir versiyonuyla aynı kadranda buluşturan saatin silikon kayışı siyah-beyaz baskılarla zenginleşiyor. Son derece işlevsel olan bu saatin ortaya koyduğu sade görünüm ve çizgiler, Lacoste’un ikonik sportif estetiğine modern bir yorum getiriyor. Saatin kadranında bulunan gün ve tarih göstergeleri, minimalist 24 saatlik bir alt bölme ile birleşiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.