DOLAR 32,5996 0.38%
EURO 34,7723 0.02%
ALTIN 2.497,520,55
BITCOIN 20326611,91%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MARKA YÜZÜ KENAN DOĞULU İLE YENİ SEZONU KARŞILAYAN EFSANEVİ DENİM MARKASI LEE, GELECEĞE BİR ADIM ATIYOR
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • MARKA YÜZÜ KENAN DOĞULU İLE YENİ SEZONU KARŞILAYAN EFSANEVİ DENİM MARKASI LEE, GELECEĞE BİR ADIM ATIYOR

MARKA YÜZÜ KENAN DOĞULU İLE YENİ SEZONU KARŞILAYAN EFSANEVİ DENİM MARKASI LEE, GELECEĞE BİR ADIM ATIYOR

Global çapta sürdürülebilirlik kavramını sahiplenen köklü denim markası Lee, sosyal konulara dikkat çektiği İlkbahar/Yaz 2022 kampanya videosunda marka yüzü Kenan Doğulu ile daha iyi bir gelecek hayal ediyor.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 12:42
MARKA YÜZÜ KENAN DOĞULU İLE YENİ SEZONU KARŞILAYAN EFSANEVİ DENİM MARKASI LEE, GELECEĞE BİR ADIM ATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma hayatının temposu ve sosyal hayata ayak uydururken cool duruş ve rahatlıktan ödün vermeyenlere hitap eden koleksiyonda pamuklu ve sağlıklı kumaşlar kullanılıyor. Tasarımlarda su yeşili, mint, kum, taş ve toprak tonlarının hâkim olurken rengarenk logolu tişörtler ve sweatshirtler enerjik bir ruhu ortaya çıkarıyor. Koleksiyondaki açık yakalı, desen baskılı renkli gömlekler ise referansını 1950’lerin stil sahibi görünümlerinden alıyor.

 

Kusursuz kalıpları ve fit uzmanlığıyla sektörün öncü markası Lee, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda yeni modelleriyle dikkat çekiyor. Kadın koleksiyonundaki Drew modeli bol paça ve rahat bacak kesimiyle konfordan vazgeçemeyenlerin ilgisini çekerken, erkek koleksiyonunda yeni Asher pantolon, geniş kesim trendine ayak uyduruyor.

 

Marka yüzü Kenan Doğulu’nun zamansız stiliyle dikkat çektiği kampanya videosunda markanın kuruluşundan bu yana klasikleşen selvedge kumaş denim takım, logolu basic tişört, süper esnek Extreme Motion jean ve son sezonların devam eden trendi batik desenli gömlek öne çıkıyor. Denim takım, jean ve 50’li yılları anımsatan retro gömleğin koleksiyondaki en sevdiği parçalar olduğunu belirten Kenan Doğulu, “Zamansız, her daim şık, stil sahibi duruşu ve fit uzmanlığı ile 130 yıllık köklü bir marka olmayı başarmış Lee ile iş birliğine girmek bana mutluluk verdi,” sözleriyle heyecanını belirtiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.