DOLAR 32,5708 0.16%
EURO 34,7128 0.13%
ALTIN 2.410,18-0,92
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mavi’de 2 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Mavi’de 2 saatte teslimat dönemi başlıyor 

ABONE OL
Ocak 12, 2023 08:45
Mavi’de 2 saatte teslimat dönemi başlıyor 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mavi, müşterileri için çok daha hızlı bir online alışveriş deneyimi sunan “2 saatte teslimat” uygulamasını, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki seçili ilçelerde hizmete aldı. Artık mavi.com ve Mavi mobil uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde, seçili bölgelerdeki kullanıcılar, seçtikleri ürünlere her zamankinden daha hızlı ve daha kolay ulaşabilecek.

Daha kolay ve daha hızlı alışveriş deneyimi

Mavi, yeni uygulaması ile mağaza ve online alışveriş arasındaki sınırları da azaltarak, En Mutlu Mavi Müşterileri yaratmaya devam ediyor. Omnichannel alışveriş deneyimini zenginleştiren yeni servisle müşteriler, mavi.com veya Mavi mobil uygulaması üzerinden dilediği ürünleri satın alabilecek ve 2 saatten daha kısa bir sürede bu ürünler adreslerine teslim edilecek.

Mağazadan direkt kapına

Şu anda 11.00 – 20.00 saatleri arasında faydalanılabilen bu servisle, seçilen ürünler ara duraklar olmaksızın direkt mağazadan müşterinin adresine ulaştırılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.