DOLAR 32,3425 0.19%
EURO 35,1042 -0.23%
ALTIN 2.238,18-0,22
BITCOIN 2055371-6,58%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Meta Medya ile Facebook Reklam Harcamalarınızı İade Alabilirsiniz

Meta Medya ile Facebook Reklam Harcamalarınızı İade Alabilirsiniz

ABONE OL
Nisan 22, 2022 18:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meta Medya, Türkiye’nin önde gelen sosyal medya ve dijital pazarlama ajanslarından biri olup; başta Facebook ve İnstagram olmak üzere tüm sosyal medya platformları için etkili çözümler sunmaktadır.

Facebook ve İnstagram platformları için sunduğu başlıca hizmetler arasında yer alan reklam sorunları ve reklam hesabı harcama iadeleri gibi hizmetlerle son dönemlerde kullanıcıların ilgisini çeken Meta Medya, son 90 güne ait reklam harcamalarınızın iadelerini alıyor.

Evet, yanlış duymadınız. İşletmeniz veya sayfanız adına facebook ve instagram platformları üzerinde yapmış olduğunuz son 90 güne ait reklam harcamalarının tamamını Meta Medya ekibi iade alıyor.

İade İşlemleri Nasıl Yapılıyor?

Meta Medya’nın alanında uzman reklam ekibi tarafından öncelikle harcama listeniz ve bu harcamalara istinaden faturalarınız detaylı olarak inceleniyor. Bu inceleme işleminin ardından, bu harcamalara istinaden harcama itirazı girişimleriniz sistem üzerinden başlatılıyor ve ardından harcama itiraz formları hazırlanıyor.

Tüm bu işlemler için herhangi bir ön ödeme talep etmeyen Meta Medya, kullanıcılar ile sözleşmeli ve iade alınan tutar üzerinden komisyon usulü çalışmaktadır. İade süreleri; fatura tarihi ve ödeme yöntemine göre değişmektedir. Minimum 7 iş gününde iade işlemleri sonuç bulmakta olup maksimum süreç 120 iş günüdür.

Meta Medya’ya Nasıl Ulaşabilirim?

Meta Medya’ya metamedya.net veya metamedya.com.tr internet siteleri üzerinden, @metamedyaresmi instagram hesabı üzerinden ve 08502424424 numaralı telefon numarası üzerinden; haftanın 7 günü 09.00 – 19.30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.