DOLAR 32,5182 -0.11%
EURO 34,9364 0.23%
ALTIN 2.446,911,00
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mıknatıs Seperatör

Mıknatıs Seperatör

ABONE OL
Ekim 6, 2022 07:21
Mıknatıs Seperatör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mıknatıs seperatör çeşitleri arasında seperatör mıknatıs, plaka mıknatıs, füze tip mıknatıs çeşitleri bulunmaktadır.

Mıknatıs separatör, hammadde içinden akış hızını değiştirmeyecek şekilde güvenle metal temizleme işlemini gerçekleştirmektedir. Mıknatıs seperatör, içerdiği sert Ferrite Anisotropic mıknatıslar sayesinde manyetiksiz alan bırakmayacak şekilde malzemenin tamamen metalden ayrıştırılmasına imkân sağlamaktadır.

Manuel şeklide ya da kimyasal içerikler ile ayrıştırmanın çok zor oluşu ve imkansızlığının yanı sıra, mıknatıs özelliği gösteren seperatör çeşitleri yardımı ile daha az masraf yaparak ve daha kolay şekilde ilaveten çevreye zarar vermeksizin ayrıştırma işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Firmamız tarafından uygun maliyetlerle ve müşterilerimizin istemiş olduğu özelliklerde üretimi gerçekleştirilen mıknatıs seperatör çeşitlerimizi, işletmelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tür olarak farklı işlemler için kullanılmasından dolayı farklılık göstermesi, kullanım alanının çokluğundan kaynaklanmaktadır.

Bilgi birikimimiz ile ticaret kapasitesini arttıran firmamız giderek büyümektedir. En önemli amacımız her zaman rakiplerimizin önünde olmaktır. Yenilik ve sürdürülebilirliğe önem vermekteyiz. Bu amaçla Ar-Ge desteklerimize devam etmekteyiz. Hedeflerimizin başında müşteri memnuniyetinden asla taviz vermemektir. Kaliteli ürünlerimiz ve uzman kadromuzla sektörde önde gelen firmalar arasında yer almaktayız.

Firma olarak hangi alanda ihtiyaç duyduğunuza veya kullanacağınız alana göre sizin için en uygun mıknatıs separatör tespitini yapmaktayız. Firmamız, mıknatıs separatör haricinde manyetik alan çözümünde mıknatıs separatör, metal separatör, cevher zenginleştirme, elektromanyetik tutucu ve hurda magnet alanlarda da hizmet sunmaktadır.

Firma olarak ekibimizle birlikte çalışarak siz değerli müşterilerimize en iyi çözümleri sunmak için elimizden geleni yapmaktayız. Kalite ve sorumlu hizmet anlayışı ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Bu nedenle firma olarak odak noktamız, müşteri memnuniyetini sağlayarak kalıcı müşteriler edinmektir. Tüm sorularınız için internet sitemiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca telefon numaralarımızdan da uzman personelimize ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.