DOLAR 32,5967 0.35%
EURO 34,8283 0.21%
ALTIN 2.509,431,02
BITCOIN 21025882,15%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Multinet Up, Finansal Hizmetler Sektörünün   “En Mutlu İş Yeri” Seçildi
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Multinet Up, Finansal Hizmetler Sektörünün “En Mutlu İş Yeri” Seçildi

Multinet Up, Finansal Hizmetler Sektörünün “En Mutlu İş Yeri” Seçildi

Multinet Up, çalışan deneyimini ve insan odaklı iş yeri kültürünü temel alan Happy Place to Work araştırmasında 89 puanla birinci olarak Finansal Hizmetler Sektörünün En Mutlu İş Yeri unvanını aldı.

ABONE OL
Mart 31, 2022 10:10
Multinet Up, Finansal Hizmetler Sektörünün   “En Mutlu İş Yeri” Seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Multinet Up, 100 farklı sektördeki 100 ve daha fazla çalışana sahip olan şirketin katılımıyla gerçekleşen Happy Place to Work’ün yürüttüğü araştırmada Wellbeing Index’ten 91, HR Audit’ten 88 olmak üzere ortalama 89 puan alarak 3 Yıldız Happy Place to Work- Mutlu İş Yeri sertifikası almaya hak kazanan “Finansal Hizmetler Sektörünün En Mutlu İş Yeri” seçildi.

 

Capital ile Happy Place to Work’ün birlikte yürüttüğü araştırma, şirketlerin çalışan deneyimini ve insan odaklı iş yeri kültürünü destekleyen uygulamalarını inceleyerek çalışanlarına mutlu iş yeri kültürü sağlayan şirketlerin başarısını ödüllendirir. Mutluluğu sürdürülebilir yüksek performansın ilk şartı olarak gören Happy Place to Work, çalışanların mutluluğuyla ölçerek işveren markaları güçlendirmeyi hedefler. Yapılan bu araştırma sonucuna göre Multinet Up, çalışanlarının ihtiyaçlarını odağına alarak hayata geçirdiği çalışan deneyimi politikaları sayesinde finansal hizmetler sektöründeki şirketler arasında birinci olmaya hak kazandı.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Multinet Up Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yeşilyurt Yüngül, “Multinet Up’ta çevik yönetim modelini tüm şirkete yayarak çalışanlarımızın otonom çalışmasını destekliyoruz. Organizasyondaki tüm yeteneklerin aktif olarak katılım gösterdiği, tutkulu, çevik, kendi kendine çalışabilen, inisiyatif alabilen ekiplerle çalışıyoruz. Bağlılığı yüksek çalışanlarımızın oranı yüzde 84, aktivist olarak tanımlanan çalışan oranımız ise yüzde 42. Çalışanlarımız, inisiyatif alabilmekten, rahat çalışma ortamından ve esneklikten motive oluyorlar. İyi ki bu yapılanmayı ve kültür dönüşümünü zamanında başarmışız. Pandemi sürecinde proaktif düşünen ve davranan çevik takımlarla çalışmanın, sürece uyum sağlamada ne kadar önemli bir faktör olduğunu gördük. Birkaç ay önce yaptığımız bir anketin sonuçlarına göre çalışanlarımızın yüzde 95’i bu çalışmalardan memnun. Çalışanlarımızın takım içi memnuniyetini ölçen bir diğer ankette ise çalışanlarımızın yüzde 97’si takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmaktan memnun olduğunu ifade ediyor. Çalışma hayatının pandemi sonrası süreçte geçirdiği dönüşümü de göz önünde bulundurarak bu oranların ifade ettiği başarının çok değerli olduğunu düşüyoruz. Multinet Up’ta en önemli paydaşımızı, çalışanımızı mutlu ettiğimizi görmek en büyük motivasyon kaynağımız. Şirket çalışanlarının değerledirmesine ilaveten bağımsız bir bilim kurulunun değerlendirmesinin baz alındığı Happy Place to Work araştırmasında sektörümüzdeki en yüksek skoru almış olmamız da bizi ayrıca gururlandırdı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.