DOLAR 32,3341 0.23%
EURO 35,0951 -0.14%
ALTIN 2.308,131,36
BITCOIN 22873863,09%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

NICKELODEON EKRANLARI PASKALYA MARATONU’NA ÖZEL BÖLÜMLERİ İLE SİZLERİ BEKLİYOR
  • HaberOrdu
  • Teknoloji
  • NICKELODEON EKRANLARI PASKALYA MARATONU’NA ÖZEL BÖLÜMLERİ İLE SİZLERİ BEKLİYOR

NICKELODEON EKRANLARI PASKALYA MARATONU’NA ÖZEL BÖLÜMLERİ İLE SİZLERİ BEKLİYOR

Dünyanın en çok izlenen çocuk eğlence kanalı Nickelodeon, Paskalya kapsamında en sevdiğiniz çizgi dizileri ile ekranlara özel bir maraton ile karşınızda. Danger Force, Henry Danger, The Thundermans ve The Loud House özel bölümleri ile 15 - 18 Nisan tarihleri arasında sizleri bekliyor!

ABONE OL
Nisan 21, 2022 06:58
NICKELODEON EKRANLARI PASKALYA MARATONU’NA ÖZEL BÖLÜMLERİ İLE SİZLERİ BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birinin iyi birinin kötü kahraman olma hayalini tatlı dille anlatan The Thundermans’ın yeni bölümleri Paskalya döneminde Nickelodeon ekranlarında olacak.

 

Normal hayatına, part-time süper kahraman yardımcılığını eklemeye çalışan Henry’nin macera dolu hayatını ekranlara taşıyan Henry Danger ve Kaptan Manve Schwoz’un, çocukların süper güçlerini nasıl kullanacaklarını öğretmek için açtığı okuldaki maceraları anlatan Danger Force’un yeni bölümleri sizi bekliyor.

 

Paskalya özel bölümlerinde The Loud House, beşi büyük beşi küçük kız kardeşiyle yaşamaya çalışan Lincoln’ün komik hayatını ekranlara taşıyacak.

 

Paskalya Maratonu, 15 Nisan Cuma ve 18 Nisan Pazartesi tarihlerinde Nickelodeon ekranlarında olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.