DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073154-1,05%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Odeabank’ta Genel Müdür Yardımcılığı’na iki atama
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Odeabank’ta Genel Müdür Yardımcılığı’na iki atama

Odeabank’ta Genel Müdür Yardımcılığı’na iki atama

ABONE OL
Mart 18, 2022 13:34
Odeabank’ta Genel Müdür Yardımcılığı’na iki atama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ODEABANK’ın 22 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında İnsan Kaynakları Direktörü Ebru Vardar ile Kredi İzleme ve Takip Direktörü Cem Taner’in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmalarına karar verildi.

 

Odeabank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Ebru Vardar, kurum kültürü, işveren markası, performans yönetimi ve ödüllendirme sistemleri, işe alma, yetenek yönetimi ve organizasyon alanında sorumlu olmaya devam edecek.

 

Odeabank Kredi İzleme ve Takip’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanan Cem Taner ise Kredi İzleme, Kobi Yakın Takip, Bireysel Tahsilat, Veri Analiz ve Raporlama, İdari Takip, Sorunlu Krediler Yönetimi, Kredi Varlık Yönetimi ve yeni geliştirilmekte olan yapay zeka kullanımı ve makina öğrenmesine dayalı Erken Uyarı Sistemi’nin hayata geçirilmesinden sorumlu olacak.

 

Şirketin çevik yönetime geçişini koordine edecek

İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Ebru Vardar, kariyerine Vestel’de başladı. 1997 yılında Arthur Andersen şirketinde İK danışmanı olarak kariyerine devam eden Vardar, 6 yıllık danışmanlık deneyimi boyunca farklı sektörlerde birçok yeniden yapılanma projesinde çalıştı. 2003 yılı itibarıyla Ernst & Young şirketinde İK Direktörü rolünü üstlendi ve İK süreçlerinin yeniden yapılanmasını sağladı. 2013 yılında Yapı Kredi Bankası’na geçerek İK Direktörlüğü görevini üstlenen Vardar, bankada işe alımdan başlayarak birçok İK fonksiyonun yönetimini üstlendi. Kariyeri boyunca kurum kültürü, işveren markası, performans yönetimi ve ödüllendirme sistemleri, işe alma, yetenek yönetimi konularında projeler yapmış olan Vardar son olarak Boyner Büyük Mağazacılık şirketinden Odeabank İnsan Kaynakları Direktörlüğüne geçiş yapmıştı.

 

Cem Taner kuruluşundan beri Odeabank çatısı altında görev yapıyor 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Cem Taner Bankacılık kariyerine 1996 yılında Koçbank Yönetici Adayı (MT) Programı ile başladı. Daha sonra sırasıyla Citibank, Oyakbank ve HSBC Bank’ta Kurumsal ve Ticari Bankacılık Bölümlerinde çeşitli yönetsel görevler üstelenen Cem Taner 2012 yılına kadar HSBC Bank’ta Kurumsal Merkez Grup Başkanı olarak görev aldı. 2012 senesinde ise henüz kuruluş aşamasında iken Odeabank’a Kurumsal ve Ticari Bankacılık Merkez Direktörü olarak katıldı. Odeabank’ta 2019 yılında Kredi İzleme ve Takip Bölümü’nün yeniden yapılandırılması ile görevlendirilen Cem Taner, Şubat 2022 tarihine kadar Kredi İzleme, Kobi Yakın Takip, Bireysel Tahsilat, Veri Analiz ve Raporlama, İdari Takip, Sorunlu Krediler Yönetimi ve Kredi Varlık Yönetimi Bölümlerinden sorumlu üst düzey yönetici olarak çalıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.