DOLAR 32,5572 -0.03%
EURO 34,9659 0.26%
ALTIN 2.425,340,11
BITCOIN 2092553-3,25%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

PLATİN, MART AYINDA DA ZENGİN İÇERİĞİYLE YANI BAŞINIZDA
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • PLATİN, MART AYINDA DA ZENGİN İÇERİĞİYLE YANI BAŞINIZDA

PLATİN, MART AYINDA DA ZENGİN İÇERİĞİYLE YANI BAŞINIZDA

ABONE OL
Mart 3, 2022 08:11
PLATİN, MART AYINDA DA ZENGİN İÇERİĞİYLE YANI BAŞINIZDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Platin Mart kapağında bu ay: Lojistik Sektörünün Önündeki Fırsatlar

2022 uzay araştırmaları yılı ve 2022 uzay takvimi yer alırken fırlatma rampasına ulaşan birçok büyük program, 2022’yi uzay araştırmalarının yılı yapıyor. Serüvene dahil olan yeni ülkeler, Mars’a uzanan bu yolculuğun cazibesini artırıyor.

 

Papara kurucusu ve Ceo’su Ahmed Faruk Karslı ile Papara’nın gelecek 5 yıl hedeflerini ve dijital bankacılığın sektöre neler getireceğini konuşuldu.

 

LOJİSTİKTE PLANLARI GÖZDEN GEÇİRME VAKTİ

Pandemi; tedarik zincirlerini karıştırdı ve kırgın hale getirdi. Lojistik sektöründe beklenmedik bir darboğaz yarattı. Küresel ekonomiyi ayakta tutmak adına yeni yollar bulmaya zorladı. Global tedarik zinciri ağlarının yeni rotalar üzerinde şekillenmesi fikri ortaya çıktı. Lojistik sektörü, planlarını tekrar tekrar değiştirmek zorunda kaldı. Şimdi ise planların son halini belirlemenin ve gelecek yol haritasını çizmenin tam vakti. Bu ay Platin’de lojistik sektörüne dair planlar gözden geçirildi.

 

6 KRİTİK SEKTÖRDE KADINLARIN YÜKSELİŞİ

Maden, inşaat ve teknoloji gibi birçok alanda kadınların topuk sesi yükseliyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde farklı sektörlerde inovatif projeler geliştiren altı ismi bir araya getirdik. Four Seasons Hotel Sultanahmet Otel Müdürü Serap Akkuş turizm sektöründe faaliyet gösteren ve örnek gösterilen isimlerden biri. Nil-San Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, girişimci bir ruha sahip olmanın yanı sıra ekip çalışmasına da büyük önem veriyor. Açık Holding çatısı altında hizmet veren Boreas Teknoloji Genel Müdürü Müge Lülecioğlu ile teknoloji sektöründe kadın yönetici olmanın önemi konuşuldu. Alpay Mermer Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Melike Alpay Özmen, babasını bir ani şekilde kaybetmenin üzerine, Alpay Mermer Madencilik’in başında buluyor kendisini. Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde dokuzuncu sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki Belfu Berkol, balkabağının kabuklarından ilaç kapsüllerinin hammaddesi olarak kullanılabilecek biyoplastik üretimiyle bilim dünyasına ilk adım atışı konuşuldu. Açık Holding’in 22 yıl önce kurulan ilk şirketi olan yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren Mikrolink Genel Müdür Yardımcısı Beste Uçak ile telekomünikasyon ve bilişim sektöründe kadın olmanın avantajları ve dezavantajları konuşuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.