DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Popüler 10-2-20 Antrenmanı: Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

Popüler 10-2-20 Antrenmanı: Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

ABONE OL
Nisan 24, 2024 17:32
Popüler 10-2-20 Antrenmanı: Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Medyada Fenomen Haline Gelen Antrenman

Sosyal medyada popülerlik kazanan 10-2-20 antrenmanı, kısa sürede kilo vermek isteyenler arasında büyük ilgi görmeye başladı.

Antrenmanın Detayları

Bu antrenman, haftada dört kez olmak üzere, yüzde 10 eğimde, 20 dakika boyunca, saatte 3 km hızla koşu bandında yürümeyi içeriyor. 12-3-30 rutinine bir alternatif olarak önerilen bu antrenman, hala etkili bir kilo verme yöntemi olarak kabul ediliyor.

Uzman Görüşleri

Uzmana göre, daha az yoğun olan 10-2-20 antrenmanı da kilo vermek için oldukça etkili bir yöntem olabilir. Fitness koçu Nicole Rauch Winter’a göre, bu antrenman altı ila sekiz haçta sekiz ila on kilo yağ kaybetmenize yardımcı olabilir.

Kinesiyoloji profesörü DeAnne Davis Brooks’a göre, antrenman oldukça zorlayıcı olabilir ve iyi bir kondisyona sahip olmayı gerektirebilir. Bu nedenle bazı kullanıcılar antrenmanı kısaltarak kendi ihtiyaçlarına göre uyarlıyorlar.

Popülerlik Kazanan Antrenman

Sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta paylaşılan antrenman videoları, birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Kullanıcılar, antrenmanı uygularken elde ettikleri sonuçlarla birbirlerini cesaretlendiriyorlar.

Uzman Tavsiyesi

Uzmanlara göre, koşu bandı egzersizleri yüksek yoğunluklu egzersizlere alternatif olarak tercih edilebilir. Bu tür egzersizler vücudu güçlendirirken eklemlere zarar vermeden kalp atış hızını artırabilir ve sporun daha ılımlı bir şekilde yapılmasını sağlayabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.