DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.310,581,46
BITCOIN 22898213,11%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saat&Saat Akıllı Saat Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Saat&Saat Akıllı Saat Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor

Saat&Saat Akıllı Saat Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor

ABONE OL
Mart 16, 2022 12:58
Saat&Saat Akıllı Saat Portföyünü Büyütmeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, akıllı saat portföyünü yeni markalarla büyütmeye devam ediyor. Garmin, Samsung, Huawei, Amazfit, Armani, Michael Kors, Diesel, Fossil, U.S Polo Assn., Wesse gibi ünlü markaların akıllı saat koleksiyonlarını tüketicilerle buluşturan Saat&Saat, şimdi de Fitbit markasının akıllı saat ve bilekliklerini satışa sunuyor.

 

Fitbit akıllı saat ve bileklikleri, gelişmiş sensör teknolojisiyle sağlığınızı yakından takip ediyor. Spor şık tasarımıyla farklı tarzlara uyum sağlayan Fitbit, tek şarjla minimum 5 gün kullanılabiliyor. 20’den fazla farklı egzersiz modu bulunan Fitbit cihazları, günlük adım, mesafe ve yakılan kalori miktarını ölçerken, 7/24 kalp atış hızı takibinizi yapıyor.

 

Mart ayı boyunca ünlü markaların akıllı saat koleksiyonlarına yüzde 20’ye varan indirim fırsatlarıyla Saat&Saat mağazalarından ve www.saatvesaat.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.