DOLAR 32,5129 0.28%
EURO 34,6028 0.26%
ALTIN 2.496,780,56
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seyahat Çantanızın Vazgeçilmezi Zade Vital   Bu Yaz da Tatilin En Güvenilir Eşlikçisi Oluyor
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Seyahat Çantanızın Vazgeçilmezi Zade Vital Bu Yaz da Tatilin En Güvenilir Eşlikçisi Oluyor

Seyahat Çantanızın Vazgeçilmezi Zade Vital Bu Yaz da Tatilin En Güvenilir Eşlikçisi Oluyor

Bayram tatilinin tadını çıkartmak isteyenler şimdiden valizlerini hazırlamaya başlıyor. Sağlıklı yaşam tutkunlarının tercihi Zade Vital, Probiyotik Feminen, Hindistan cevizi yağı ve susam yağı ile tatil boyunca destekçi oluyor

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 13:29
Seyahat Çantanızın Vazgeçilmezi Zade Vital   Bu Yaz da Tatilin En Güvenilir Eşlikçisi Oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıcakların kendini iyice göstermesiyle beraber şehirler boşalırken herkes rotasını masmavi denizlere yöneltiyor. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen seyahat tutkunları, valizlerinden ayırmadıkları Zade Vital ürünleri ile güvenli ve keyifli bir tatilin tadını çıkartıyor.

Kadın sağlığının dostu Probiyotik Feminen

 

Tatil dönemlerinde havuz ve deniz kullanımının sık olması, flora değişikliklerine ve olası enfeksiyonlara zemin hazırlayabiliyor. Vücuttaki her bölgenin farklı florası, Zade Vital Probiyotik serisindeki farklı ürünlerle destekleniyor. Zade Vital Feminen, vajinal florayı desteklemeye uygun suş içerikleri ile kısa süre içinde yararlı ve zararlı bakteri oranını dengelemeye yardımcı oluyor. Zade Vital Probiyotik Feminen, içerdiği probiyotik mikroorganizmalar genital sağlığın desteklenmesinde rol oynuyor.

Formülde yer alan prebiyotik bileşenler ise probiyotik mikroorganizmaların gelişimini ve yaşamını destekliyor. Probiyotik Feminen’in üretiminde kullanılan geç salınım sağlayan DR kapsül teknolojisi sayesinde içerdiği bakteriler bağırsağa ulaşıncaya kadar korunuyor, size içiniz rahat şekilde tatilin tadını çıkartmak kalıyor.

 

Doğal nem bombası susam yağı

Özellikle Çin ve Hint tıbbında, Ayurvedik uyguamalarda önemli bir yere sahip olan susam yağı, içerdiği antioksidanlar sayesinde yıpranmış cildin elastikiyetinin geri kazanılmasını ve nem tutma kapasitesinin artmasını destekliyor. Güneş sonrasında da cildin nem dengesini korumak için bakım yapmak gerekiyor. Banyodan sonra doğal bakım için susam yağı en iyi seçenekler arasında yer alıyor.

 

Cilt bariyerinin güçlenmesine Hindistan cevizi yağı desteği

Yaz aylarında güzelliğimize verdiğimiz önem her zamankinden daha fazla oluyor. Saç ve tırnaklarımızı güneşin, denizin ve havuzun zararlı etkilerinden korumak adına tedbir yöntemleri öne çıkıyor. Cilt ve saç sağlığı için önemli içeriklerden biri olan, nemlendirici özelliği bakımından oldukça zengin Hindistan cevizi yağı, düzenli kullanımda özellikle yazın güneş, havuz ve denizin cilt üzerindeki etkilerini cildi besleyerek minimize etmeye yardımcı oluyor. Yatıştırıcı ve nemlendirici özellikleri de bulunan Hindistan Cevizi yağı, aşırı güneşlenme sonucu tahriş olan cildin rahatlatılmasında ve sinek ve böcek ısırıklarının yarattığı etkinin hafifletilmesinde tercih ediliyor. Hindistan cevizi yağının yapısında bulunan laurik asit sayesinde saç gövdesine ulaşabiliyor, böylece yıpranmış saç uçlarına bakım yaparak yumuşak ve parlak bir görünüm kazanmasına da yardımcı oluyor.

 

 

 

 

Takviye edici gıdaları kullanmadan önce lütfen doktorunuza danışınız.

 

ZADE VITAL® HAKKINDA

 

Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi, tohumun doğduğu Anadolu topraklarından çıkan, Akdeniz ve Karadeniz’in sağlık fışkıran bitki ve meyvelerinden güç bulan Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markasıdır. 135 yıldır “nesiller boyu sağlık” ilkesi ile çalışan Helvacızade Grubu yoğun Ar-Ge yatırımı gerektiren ilaç sektöründe, üniversite ve sanayinin bilgi birikimi ve imkanlarını biraraya getirerek, 2012 yılında Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde Zade Vital’i toplumla buluşturmuştur. Zade Vital, binlerce yıldır şifa ve güzellik amaçlı kullanılan bitki, meyve ve tohumları Ar-Ge ile birleştirerek dünyanın en zengin Soğuk Pres ürün çeşitliliğini sunmuştur. Bitki, meyve ve tohumları hiçbir ısıl işlem ve kimyasal işlem görmeden üreten Zade Vital, geniş ürün yelpazesi ile sadece belirli coğrafyalarda yetişen bitkileri, uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarında üreterek, farmasötik formda tüm dünya ile buluşturmaktadır. Zade Vital ürünleri Türkiye genelinde 16.590 eczanede, sadece doktor ve eczacı danışmanlığında insanlarımızla buluşmaktadır. Zade Vital; Nutrasötik ve Kozmesötik kategorileri ile 130 farklı ürün çeşidi ve 537 farklı ürün formu ile çocukluktan itibaren yaşamın her döneminde daha iyi hissetmek, yaşlanma etkilerini geciktirmek, hastalıklardan korunmak, güç ve enerji kazanmak, cildin sağlık ve güzelliğini korumaya ve sağlıkla yaş almaya destek olmaktadır. 2017 yılında ABD Chicago’da Zade Global Inc. şirketini kuran Helvacızade Grubu, dünya genelinde Zade Vital markası ile sağlık alanında fark yaratmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir. Zade Vital hakkında detaylı bilgi için; www.zadevital.com.tr’den ziyaret edebilirsiniz.

 

zadevital http://www.zadevital.com.tr/

 

 

 

Detaylı Bilgi İçin

Reyhan Apaydın

ZADE VITAL

Ürün Müdürü

(216) 411 00 14 / (530) 142 90 38

[email protected]

 

Sahra Bilgin

Effect BCW

Medya İlişkileri Direktörü

(212) 269 00 69 / (536) 583 00 31

[email protected]

 

 

 

 

 

Referanslar

1.De Luca, Chara, et al. Skn Antageng and Systemic Redox Effects of Supplementaton wth Marne Collagen Peptdes and Plant-Derved Antoxdants: A Sngle-Blnd Case-Control Clinical Study. Oxdatve medcne and cellular longevty 2016

2.Proksch, E., et al. Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrx synthess. Skin pharmacology and physology 27.3 (2014): 113-119.

3.Boelsma E., Hendriks HFJ., Roza L. Nutritional skin care: health effects of micronutrients and fattyacids. Am J Clin Nutr 2001;73:853-64.

4.Sara Sibilla, et al. An Overvew of the Benefical Effects of Hydrolysed Collagen as a Nutraceutcal on Skin Properties: Scientific Background and Clincal Studies. Nutraceuticals Journal, 2015, 8: 29-42.

5. Sripriya R., Kumar R., A Novel Enzymatic Method for Preparation and Characterization of Collagen Film from Swim Bladder of Fish Rohu (Labeo rohita), Food and Nutrition Sciences Vol.06 No.15 (2015).

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.