DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20967790,12%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sınırsız Rahatlık: Hybrid Teknolojisi Doğtaş Koltuklar ile Birleşti
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Sınırsız Rahatlık: Hybrid Teknolojisi Doğtaş Koltuklar ile Birleşti

Sınırsız Rahatlık: Hybrid Teknolojisi Doğtaş Koltuklar ile Birleşti

ABONE OL
Şubat 16, 2022 07:21
Sınırsız Rahatlık: Hybrid Teknolojisi Doğtaş Koltuklar ile Birleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Doğtaş, yaşam alanlarında ekstra konfor sunan hybrid teknolojisini kullanıyor.

Doğtaş, paket yay sistemi ve süngerin birlikteliğinden doğan ve ekstra konfor sunan hybrid teknolojisini kullandığı tasarımlarıyla evde geçirilen zamanların kalitesini artırıyor. Fonksiyonel rahatlık ihtiyacının ön plana çıktığı bugünlerde Doğtaş, evini yenilemek isteyenlerin karşısına paket yay ve süngerin birleşiminden oluşan hybrid teknolojisi ile üretilen ürünlerde 10 yıl yay garantisi vererek, uzun süreli konfor vaat ediyor.

Bel ve Eklem Ağrılarının Çözümü; Doğtaş Hybrid Koltuklar

Vücut kıvrımlarına göre tasarlanan ve en iyi şekilde destekleyen hybrid koltuklar, bel ve eklem ağrısı sıkıntısı yaşayan kişilerin çok daha rahat ve uzun oturmalarını destekliyor. Dost sohbetlerinin keyfini çıkartmak, yatılı misafirlerini rahat ettirmek ve koltukta çokça zaman geçirmek isteyenler için konforlu bir çözüm sunuyor.

Giza Koleksiyonu’ndan Yaşam Alanlarına Konforlu Dokunuş

Giza Koleksiyonu’nun oturma grubu, hybrid teknolojisiyle buluşarak yaşam alanlarına şık bir dokunuş sağlıyor. Zengin renk alternatifli kadife türevi gövde kumaşların, modern geometrik desenler ve deri dokularla kombinlendiği Giza Koltuk ve Köşe Takımı, üstün rahatlık sağlayan hybrid oturum konforuyla, göz dolduruyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.