DOLAR 32,4066 0.2%
EURO 35,0878 -0.12%
ALTIN 2.324,760,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

STOR PERDE YIKAMA HİZMETLERİ

STOR PERDE YIKAMA HİZMETLERİ

ABONE OL
Eylül 12, 2022 18:10
STOR PERDE YIKAMA HİZMETLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Uzun yıllardan beri sizlere sunduğumuz temizlik hizmetimizle saygı görüyoruz. Güveninizi boşa çıkarmamak ve siz değerli müşterilerimize temizliğin farklı alanlarında da hizmet vermek için Küçükçekmece stor perde yıkama hizmetimizi tanıtıyoruz. Eğer İstanbul Küçükçekmece bölgesinde stor perde yıkama hizmeti arıyorsanız SGT temizlik tam size göre!

 

 

Stor Perdelerinizi Neden Temizletmelisiniz?

Stor perdelerinizi çok seviyor ve temizliğini kendiniz yapmak isteyebilirsiniz. Ne kadar nazik davranırsanız davranın stor perde temizleme işleminde beklenmedik hasarlara neden olabileceğinizi biliyor muydunuz?

  • Kullandığınız kimyasal içerikli sabunlar stor perdelerinizde solmaya neden olabilir.
  • Aşırı sert müdahale sonrasında perdeleriniz üzerinde aşınmalar olabilir.
  • Bağlantı noktalarında kırılma – kopma gibi durumlar meydana gelebilir.
  • Gözle görünmeyen derin lekeleri çıkarmakta zorlanabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz nahoş durumlarla karşılaşmamak için SGT temizlik Küçükçekmece stor perde yıkama hizmeti ekibi olarak çözüm ortağınız olmaya adayız.

 

Stor Perde Temizliği: Neler Yapıyoruz?

Yıllar geçmesine rağmen popülerliğini kimseye kaptırmayan stor perdeler, temizlik konusunda ciddi bir çalışma ister. Mekanik parçalardan oluşuyor olması rahat hareket etmenizi engeller. Tam da bu noktada araya Küçükçekmece stor perde temizleme işine gönül vermiş ekip arkadaşlarımız girer! Sizler için neler yapıyoruz?

 

  • Gün ve saat konusunda iş birliği yapıyoruz. Uygun olduğunuz günleri seçmeye özen gösteriyoruz.
  • Ürününüzü detaylı olarak kontrol ettikten sonra yapılacak işlemler hakkında sizlere geri bildirimde bulunuyoruz.
  • Kirleri çıkarmak sizin için zorlayıcı olsa da kullandığımız teknolojiler işi kolaylaştırıyor! Özel olarak hazırlanmış solüsyonlu havuzumuzda kirlerin yumuşamasını sağlamak için bekletiyoruz.
  • Stor perdelerinizi donanımlı makinelerimizde yıkayarak hem kiri derinlemesine temizliyoruz hem de hasar oluşmasına engel oluyoruz.
  • Son aşamada platformla durulama yapıyoruz ve stor perdelerinizin yeni bir görünüme kavuştuğundan emin oluyoruz.

 

Temizlik ve Bakım Bir Arada

Stor perdelerinizi temizletmek istiyor ama yoğunluğunuzdan dolayı vakit bulamıyor musunuz? Üzülmeyin! SGT temizlik stor perde yıkama hizmetini ayağınıza getiriyor! A’dan Z’ye hizmet kapsamında stor perdelerinizi evinizden ücretsiz olarak alıyoruz. Temizlik işleminin ardından evinize ücretsiz olarak ulaştırıyor ve düzgün şekilde monte ederek evinizden ayrılıyoruz.

Stor perdelerinizi yıkamaya götürmeden önce hasar durumu hakkında sizlerden bilgi aldığımızı biliyor muydunuz? Yanlış duymadınız! Eğer perdelerinizin mekanik kısmında hasar oluşmuşsa problemi sizin yerinize çözüyoruz.

 

Ödemeyi Düşünmeyin: Teslimat Sonrası Ödeme

Siz değerli müşterilerimizin bizlere sonsuz güven duyduğunu biliyoruz ve bizler de aynı güven duygusunu hissediyoruz. Önceliği her zaman müşteri memnuniyeti temelli olan SGT temizlik firması olarak stor perdelerinizi size teslim edene kadar ödeme talep etmiyoruz. Fiyat politikalarımız cebinizden tasarruf etmenizi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Müşterilerimizin kârını sağlamak adına uygun fiyatlı stor perde yıkama hizmeti sunmaktan onur duyuyoruz.

 

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Uzman ekip arkadaşları ve teknolojik aletlerle donatılmış stor perde temizleme hizmetimizi tercih ettiğinizde, perdelerinizin tamamen temiz ve sağlam olacağını bilerek gönül rahatlığı yaşayabilirsiniz. Temizlik için iletişim kurduğumuzda ilk olarak perdelerinizin durumlarını kontrol edeceğiz ve işlem sonrasında ağır hasar oluşmaması için detaylı zaman ayıracağız. Güvenliğiniz ve memnuniyetiniz Küçükçekmece stor perde hizmetimizin merkezinde yer alır. En uygun fiyata stor perde temizliğini sunduğumuzdan emin olabilmeniz için sizlere şeffaf fiyat bildirimi yapıyoruz. Yılların verdiği tecrübeyle tüm stor perdelerinizi sorunsuz halde sizlere teslim ediyoruz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.