DOLAR 32,4797 -0.2%
EURO 34,9645 0.33%
ALTIN 2.434,580,49
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarzınızı yansıtmak Dime Tribe ile çok kolay

Tarzınızı yansıtmak Dime Tribe ile çok kolay

ABONE OL
Mart 22, 2022 10:06
Tarzınızı yansıtmak Dime Tribe ile çok kolay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Stillere yeni bir boyut kazandıran Dime Tribe mücevherleri, modern ruhu otantik hikayelerle kucaklamasının yanı sıra; sahip olduğu otoriter, iddialı, asi, farklı, sofistike ve özgün detaylarla da her zaman ön plana çıkıyor. Hem kadın hem de erkek mücevherleri ile aksesuar alanında birbirinden ayrı ve özel tasarımlara sahip olan Dime Tribe, dikkat çekici ve özgün ürünlerini mücevher severlerle buluşuyor. Özellikle takı ve aksesuar seven erkekler için özel bir koleksiyona yer veren Dime Tribe; bileklik, kolye, yüzük ve kol düğmesi tasarımları ile ön plana çıkıyor ve en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

 

Erkek aksesuarı denildiğinde akla ilk olarak kravat ya da gözlük gibi ürünler gelse de Dime Tribe, eşsiz tasarıma sahip takılarıyla işin seyrini değiştiriyor. Özellikle özgün ve iddialı bir çizgide tasarlanan erkek bileklikleri, Dime Tribe’ın en çok satan ürün grubunda ilk sırada yer alıyor. Dime Tribe tasarımları ile çoklu kombin yapmaktan keyif alan iddialı erkek takı severler için de kolye, kol düğmesi ve yüzük gibi birbirinden farklı ürünleri bulunuyor. Hem modern hem çağdaş hem de birbirinden farklı Dime Tribe erkek takı ve aksesuarların fiyatları, 3 bin ile 80 bin TL arasında değişiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.