DOLAR 32,2041 0.09%
EURO 35,0312 0.06%
ALTIN 2.506,210,17
BITCOIN 22424250,42%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBMM Genel Kurulu’nda Çukur Kazası Tartışması

TBMM Genel Kurulu’nda Çukur Kazası Tartışması

ABONE OL
Nisan 30, 2024 20:12
TBMM Genel Kurulu’nda Çukur Kazası Tartışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’li Vekil Edanur Gezer’in Ölümünü Gündeme Taşıdı

TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan AKP İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, Küçükçekmece’de parkta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kazdığı ve içi su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer’in hayatını kaybetmesini gündeme getirdi.

CHP ve AKP Arasındaki Tepkili Diyalog

Yıldırım’ın konuşması sırasında CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül tepki göstererek, “CHP’nin açtığı çukur, diyor ya. Ya, sizin açtığınız çukurlar bitmedi. CHP’nin açtığı çukur yok” dedi. Yıldırım ise “Biz boşuna demiyoruz CHP demek çamur, çukur, çöp demek” diye yanıt verdi.

Siyasi Polemik ve Sorumluluk Tartışması

Yıldırım, “İstanbul’un can güvenliği yok. Otobüse binenler otobüste, metrobüse binenler metrobüste kaza yapıyor. Metroya binenler metroda takılı kalıyor. Pikniğe gidenler parkta çocuklarını ölü olarak teslim ediyor. CHP’li belediyenin getirmiş olduğu sonuç bu” ifadeleriyle konuşmasını sürdürdü.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ise sataşma gerekçesiyle söz alarak, “Bu tür kazaların peşine düşülmeli, araştırılmalı ve adalet sağlanmalıdır. Siyaset üretmek yerine sorumluluk alınmalıdır” dedi. Günaydın, “Bu ülkede idarenin hizmet kusurundan kaynaklanan her ölüm olayı üzerine eğilelim ve gereken adımları atalım” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.