DOLAR 32,3801 0.16%
EURO 35,0959 -0.07%
ALTIN 2.323,820,20
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOM FORD’DAN AKDENİZ’İN LÜKS ZEVKLERİNE BİR KAÇIŞ:   YENİ COSTA AZZURA PARFUM
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • TOM FORD’DAN AKDENİZ’İN LÜKS ZEVKLERİNE BİR KAÇIŞ: YENİ COSTA AZZURA PARFUM

TOM FORD’DAN AKDENİZ’İN LÜKS ZEVKLERİNE BİR KAÇIŞ: YENİ COSTA AZZURA PARFUM

“Akdeniz kıyılarına yapılan seyahatin hazzını anımsatan yeni Costa Azzurra Parfum, bildiğimiz Costa Azzura’nın daha derinleştirilmiş bir versiyonu. Bence hepimizin şu sıralar ihtiyaç duyduğu günlük yaşamdan kaçış hissini yansıtıyor.”

ABONE OL
Nisan 6, 2022 11:22
TOM FORD’DAN AKDENİZ’İN LÜKS ZEVKLERİNE BİR KAÇIŞ:   YENİ COSTA AZZURA PARFUM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz’in hedonistik zevklerine kaçış niteliğindeki Costa Azzura Parfum, daha öncesinde aşina olduğumuz kokunun aromatik notalar ile zenginleştirildiği daha odunsu hali ile karşınızda.

Okyanus dalgalarının havasına eşlik eden, odun ardıç, fesleğen ve lavanta aromalarıyla güçlendirilmiş Costa Azurra, sizi Akdeniz’in kıyı dağlarına ve keşfedilmemiş koylarına doğru eğlenceli ve haz dolu bir maceraya sürüklüyor. İtalyan limonu aromasının yarattığı serinlik hissinin, yoğun olarak hissedilen meşe, sedir ve selvi notaları ile yarattığı harman teninizde unutulmaz bir iz bırakırken laden ve amber notalarının büyülü kombinasyonu Costa Azzura’nın lüks deneyimini zirveye taşıyor.

Costa Azzura Parfum’ın şişesi ise sıcak ve zarif bir duruşu yansıtıyor.

Altın kapaklı lüks tasarımın 50 ML ve 100 ML seçenekleri bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.