DOLAR 32,3790 0.18%
EURO 35,1318 -0.01%
ALTIN 2.325,040,25
BITCOIN 2281212-0,39%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YALI ÇAPKINI’NIN FUAT’I MAG OCAK SAYISINA KONUK OLDU

YALI ÇAPKINI’NIN FUAT’I MAG OCAK SAYISINA KONUK OLDU

ABONE OL
Ocak 6, 2023 09:28
YALI ÇAPKINI’NIN FUAT’I MAG OCAK SAYISINA KONUK OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kariyerine henüz on altı yaşındayken “Nefes: Vatan Sağ Olsun” filmi ile başlayan Doğukan Polat, şimdilerde Yalı Çapkını’ndaki rolüyle adından sıkça söz ettiriyor. Gelecek dönemde kamera arkasına da geçecek olan başarılı oyuncu, yeni projelerinin detaylarını MAG Okurları için anlattı.

“Nefes” filmi kariyerinin ilk projesi olduğunu kamera karşısına ilk kez orada geçtiğini ifade eden başarılı oyuncu şunları söyledi: “Bu da benim için oldukça kıymetli. On altı yaşımda başlamış olduğum film, on dokuz yaşıma geldiğimde sinemalara girmişti. Haliyle üç yılım dağlarda ve yaylalarda geçti. O günleri unutamıyorum. O filmde çok kıymetli dostlar edindim, benim için bir okul gibiydi.”

Son zamanların en başarılı tv projelerinden olan Yalı Çapkını hakkında da konuşan Doğukan Polat “Yalı Çapkını ilk geldiğinde öncelikle kendi canlandırdığım Fuat karakterinin karakter özelliklerini okudum ve çok sevdim. Hırslarını, çevresini, ailesi ile olan ilişkisini; genel hikâyedeki, senaryodaki ve kendi ile ilgili çatışmalarını çok sevdim. Sonrasında, tüm dizideki karakterlerin aynı incelikle yazıldığını görünce projeyi daha bir sevdim, çünkü izleyecek çok fazla hikâye vardı” açıklamasında bulundu.

Ocak 2023 sayısı ile 203. sayısına ulaşan MAG Dergi dopdolu içeriği, dekorasyon ve yazarları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, İssuu, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Ocak sayısına ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.