DOLAR 32,4160 0.2%
EURO 35,5656 0.38%
ALTIN 2.323,330,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yemeksepeti’nde Tek Tıkla Vejetaryen ve Vegan Seçenekli Menülere Ulaşmak Mümkün
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Yemeksepeti’nde Tek Tıkla Vejetaryen ve Vegan Seçenekli Menülere Ulaşmak Mümkün

Yemeksepeti’nde Tek Tıkla Vejetaryen ve Vegan Seçenekli Menülere Ulaşmak Mümkün

ABONE OL
Mart 22, 2022 10:11
Yemeksepeti’nde Tek Tıkla Vejetaryen ve Vegan Seçenekli Menülere Ulaşmak Mümkün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, veri odaklı çalışmaları ile 27 milyonu aşkın kullanıcısının ihtiyaçlarına anlık yanıt vermeye odaklanıyor. Bu doğrultuda sektöre pek çok yeniliği kazandıran Yemeksepeti son olarak ‘Mutfak’ kategorilerinin altında vejetaryen ve vegan tercihler için yeni filtreler oluşturdu. Böylece vegan ve vejetaryen mutfaklara özgün lezzetleri bulmak kolaylaşıyor, bu ürünleri menülerinde bulunduran binlerce restorana tek tıkla ulaşmak mümkün oluyor.

Yemeksepeti’nin yeni listelerinde tamamen vegan ve vejetaryen mutfakları olan restoranlara ek olarak dünya mutfağından Türk yemeklerine, vegan burgerden sokak lezzetlerine dek binlerce restoranın ürünleri yer alıyor. Özenle hazırlanan kolay erişim filtreleri, ilk aşamada İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya olmak üzere 4 ilde 7.500’den fazla restoranın sunduğu seçeneklere yer veriyor. Listede yer alan restoranlardan 6.300’ü vejetaryen ürünleri, 1.300’den fazlası da vegan lezzetleri kullanıcılarla buluşturuyor. Ürün içerikleri restoranların sağladığı bilgilere göre filtreleniyor ve işletmecilerin inisiyatifinde kullanıcılara sunuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.