DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş, Joe Worrall’ı Transfer Etti

Beşiktaş, Joe Worrall’ı Transfer Etti

ABONE OL
Şubat 5, 2024 19:07
Beşiktaş, Joe Worrall’ı Transfer Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Joe Worrall ile Sözleşme İmzaladı

Süper Lig kulübü Beşiktaş, defans oyuncusu Joe Worrall ile 2023-24 sezonu devre arası transfer çalışmaları kapsamında sözleşme imzaladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Worrall’a hoş geldin denilirken, başarılar dileğinde bulunuldu.

Nottingham Forest, Joe Worrall’ı Kiraladı

İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest ise stoper oyuncusu Joe Worrall’ı sezon sonuna kadar Beşiktaş’a satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. 27 yaşındaki stoper, bu sezon Nottingham Forest formasıyla 8 maçta görev aldı.

Hoş Geldin Joe Worrall!

Beşiktaş’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım videosu ile yeni transfer Joe Worrall’a hoş geldin denildi. Beşiktaş taraftarları, İngiliz oyuncunun takıma katılmasından dolayı heyecanlı ve umutlu.

Beşiktaş JK yönetimi, Joe Worrall ile yapılan transferle defans hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Worrall’ın tecrübesi ve yetenekleriyle takıma katkı sağlaması bekleniyor.

Beşiktaş, Joe Worrall transferiyle gelecek maçlarda daha güçlü bir savunma sergilemeyi amaçlıyor. Takımın başarısı için önemli bir adım olan bu transfer, taraftarlar arasında da heyecan yaratmış durumda.

Beşiktaş JK’nın yıldız transferi Joe Worrall, İstanbul’da siyah-beyazlı forma altında başarılara imza atmayı hedefliyor. Taraftarlar da yeni oyuncuya tam destek vererek başarı için birlikte hareket etmeyi planlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.