DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21641750,11%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Sokak Ortasında Yaşanan Bıçaklı Saldırı Olayı
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Bursa’da Sokak Ortasında Yaşanan Bıçaklı Saldırı Olayı

Bursa’da Sokak Ortasında Yaşanan Bıçaklı Saldırı Olayı

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 20:20
Bursa’da Sokak Ortasında Yaşanan Bıçaklı Saldırı Olayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gemlik İlçesi’nde Ablasının Sevgilisini Bıçaklayan Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde bir kadın, ablasının ayrılmak istediği sevgilisini sokak ortasında bıçaklayarak kaçtı. Olay, dün saat 14.30 sıralarında meydana geldi.

Mehmet Salih B. Yaralı Halde Bulundu

Olayda, ablasının sevgilisi Mehmet Salih B., kalçasına ve sırtına isabet eden 3 bıçak darbesiyle yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Mehmet Salih B.’ye çevredekiler yardım etti. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Mehmet Salih B., Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şans eseri, Mehmet Salih B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Leyla Sultan K., Polis Tarafından Yakalandı

Olayın ardından kaçan Leyla Sultan K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde, ablasını ve ailesini tehdit eden sevgiliyi durdurmak amacıyla bıçakladığını belirten Leyla Sultan K., “Öldürme niyetim olmadı, sadece susmasını istedim” şeklinde ifade verdi.

Leyla Sultan K. Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Leyla Sultan K., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sonu iyi biten kritik bir durum olarak nitelendirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.