DOLAR 32,2896 0.04%
EURO 35,0458 -0.13%
ALTIN 2.472,150,26
BITCOIN 21365060,16%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Malatyaspor Yöneticisi Ahmet Özköse’den Başkan Adil Gevrek’e İstifa Çağrısı
  • HaberOrdu
  • Spor
  • Yeni Malatyaspor Yöneticisi Ahmet Özköse’den Başkan Adil Gevrek’e İstifa Çağrısı

Yeni Malatyaspor Yöneticisi Ahmet Özköse’den Başkan Adil Gevrek’e İstifa Çağrısı

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 16:27
Yeni Malatyaspor Yöneticisi Ahmet Özköse’den Başkan Adil Gevrek’e İstifa Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse’den Sert Açıklamalar

Yeni Malatyaspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse, kulübün finansal durumuna erişim sağlanamadığını ve Başkan Adil Gevrek’e istifa çağrısında bulundu. Özköse, Gevrek’in depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan için verdiği “400 bin TL alacağını ödeyeceğim” sözünü sekiz aydır yerine getirmediğini belirtti.

Malatyaspor’un Zorlu Süreci

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse, Malatyaspor’un 6 Şubat 2023’teki deprem sonrası zor günler geçirdiğini ve tesislerinin yıkılması nedeniyle o sezon lig maçlarına çıkamadığını ifade etti. Kulüp, 2023-2024 sezonunda ligden çekildi ancak 2024-2025 sezonu için geri dönüş planları yapıyor.

Adil Gevrek ve Malatyaspor Yönetimi

Özköse, Başkan Adil Gevrek’in tek başına kararlar aldığını ve kulübün mali durumunun şeffaf olmadığını belirtti. Gevrek’in 400 bin TL’lik ödemeyi yapmadığını ve kulübün yaklaşık 600 milyon TL borcu bulunduğunu açıkladı.

Malatyaspor’un Geleceği

Ahmet Özköse, iş insanlarının destek vermediğini ve Malatyaspor’un geleceğinin belirsiz olduğunu vurgulayarak, Adil Gevrek’in istifa etmesi veya genel kurula gitmesi gerektiğini söyledi. Kendisinin başkan olma gibi bir niyeti olmadığını belirten Özköse, Malatya’yı sevenlerin kulübü ayağa kaldıracağına inandığını ifade etti.

Malatyaspor’un Durumu

Özköse, kulübün mevcut durumuyla lige başlaması durumunda sorunlar yaşanacağını ve alt lige düşebileceğini ifade etti. Gevrek’in yönetim tarzını eleştiren Özköse, Malatyaspor’un acil çözümlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.