DOLAR 32,4430 0.02%
EURO 34,7665 -0.19%
ALTIN 2.433,36-0,06
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi İle 1 Dakikada Evinizin Konforunda El ve Ayak Bakımı!
  • HaberOrdu
  • Gündem
  • Yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi İle 1 Dakikada Evinizin Konforunda El ve Ayak Bakımı!

Yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi İle 1 Dakikada Evinizin Konforunda El ve Ayak Bakımı!

ABONE OL
Mart 1, 2022 11:51
Yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi İle 1 Dakikada Evinizin Konforunda El ve Ayak Bakımı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde bakımın keyfini Watsons’la çıkarmaya hazır mısınız? Yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingiyle sadece 1 dakikada daha bakımlı el ve ayaklara sahip olacaksınız! Zengin içerikli ve muhteşem narenciye kokulu Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingiyle kendinizi şımartın!

 

Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peeling 250 Gr / 79,95 TL

Daha bakımlı el ve ayaklar için yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingini keşfedin! El ve ayaklarınız için etkili bir bakım sağlayan Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi bir dakikada tırnak etlerinin temizlenmesine, tırnaklarınızın parlamasına ve güçlenmesine yardımcı olur. 8 farklı yağ kompleksiyle formüle edilen Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi tırnak etlerini yumuşatmaya, cildi nemlendirmeye, cildi dış etkenlere karşı korumaya, yatıştırmaya ve onarmaya yardımcı olur. İçeriğindeki tuzlar ile sağlanan tanecikli yapısı sayesinde ciltteki ölü derinin arındırılmasına yardımcı olur. Mükemmel peeling etkisi ile ciltte yumuşak ve pürüzsüz bir his uyandırır ve hoş bir narenciye kokusu bırakır. Kullanmadan önce ürünü karıştırın. Fındık büyüklüğündeki ürünü 1 dakika boyunca el ve ayaklara masaj yaparak uygulayın. Ilık su ile duruladıktan sonra kalan ürünü cilde yedirin. Dermatolojik olarak test edilmiş ve paraben içermeyen formülüyle Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi’ni haftada 2 kez uygulamak yeterlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.