DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20667681,19%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

A Milli Takım, Avusturya ile Hazırlık Maçında
  • HaberOrdu
  • Spor
  • A Milli Takım, Avusturya ile Hazırlık Maçında

A Milli Takım, Avusturya ile Hazırlık Maçında

ABONE OL
Mart 25, 2024 16:10
A Milli Takım, Avusturya ile Hazırlık Maçında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Montella: “Semih Kılıçsoy’u Çok Değerli Buluyorum”

A Milli Futbol Takımımız, Avusturya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı öncesi teknik direktör Vincenzo Montella, genç oyuncu Semih Kılıçsoy’un U21 takımına gönderilme durumuna açıklık getirdi. Montella, Semih Kılıçsoy’u çok sevip beğendiğini belirterek, uluslararası deneyimi olmayan genç oyuncunun gelişimine destek olmak istediklerini vurguladı.

Montella: “Futbol Seviye Oyunudur”

Montella, Semih’in Ümit Milli Takım’da fazla süre almadığını ve uluslararası deneyim kazanması gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Kendisinin Semih’e değer verdiğini belirten Montella, genç oyuncunun gelişimine katkı sağlamak istediklerini ve zamanı geldiğinde A Milli Takım için hazır olacağını düşündüğünü söyledi. Montella, futbolun seviye oyunu olduğunu ve her oyuncunun gelişimi için doğru zamanda doğru adımların atılması gerektiğini vurguladı.

Montella: “Spekülasyonlar Milli Takım Yararına Değil”

Montella, genç futbolcuların doğru şekilde yönlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, bu tür spekülasyonların milli takımın, futbolcunun ve ülkenin yararına olmadığını belirtti. Montella, bir futbolcuyu eleştirmenin kabul edilebilir olduğunu ancak diğer konularda eleştirilere açık olmadığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.