DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0781 -0.15%
ALTIN 2.299,410,98
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Daha Fazla Serinlik İçin Klima ve CeilingFan Birlikteliği

Daha Fazla Serinlik İçin Klima ve CeilingFan Birlikteliği

Sunduğu doğal ve yumuşak serinlikle öne çıkan CeilingFan, klimalarla birlikte kullanıldığında, ortamın soğuma hızı yüzde 29 oranında artıyor. Üstelik, CeilingFan’ın tasarımı, klimanın sunduğu serin havanın, hiçbir kör nokta kalmadan daha geniş bir alana yayılmasını sağlıyor.

ABONE OL
Nisan 28, 2022 12:17
Daha Fazla Serinlik İçin Klima ve CeilingFan Birlikteliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LG CeilingFan, sunduğu doğal serinlikle, kullanıcıların evlerine ferah bir orman havası taşıyor. Güçlü motoru ve eşsiz tasarıma sahip kanatlarıyla üstün hava akışı sağlayan, hava kalitesini artıran LG CeilingFan, LG Klimalarla birlikte kullanıldığında ise, evdeki konforu üst seviyeye çıkartıyor. Daha doğal ve yumuşak bir hava sunan CeilingFan, klimaların etkisini artırarak, yüzde 29 daha hızlı soğutma sağlıyor.

Özel Tasarım Kanatlarla Mükemmel Hava Akışı

LG CeilingFan tavan vantilatörünün çift kanadı rahatsızlık hissi yaratmadan hava akışı sağlıyor. Ürünün balina yüzgecinden ilhan alınarak tasarlanan eşsiz kanatları, oda içerisindeki kör noktaları da ortadan kaldırarak, tüm alana eşit bir hava iletiyor. Şık ve yekpare tasarımı ile ilgi odağı olan LG CeilingFan, bükülmeye ve paslanmaya karşı dayanıklılığı ile kullanıcılara uzun yıllar kullanım imkanı da sunuyor. LG Premium LED ekran ise, kullanıcıların ortamı kontrol etmesini kolaylaştırıyor.

 

Üstelik LG CeilingFan, hiçbir vantilatörde bulunmayan “uyku modu”, ThinQ uygulaması ile uzaktan kontrol edilebilmesi ve son derece sessiz çalışması ile öne çıkıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.