DOLAR 32,4130 -0.1%
EURO 34,8710 0.24%
ALTIN 2.437,38-0,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Süper Kupa Maçı Açıklamaları
  • HaberOrdu
  • Spor
  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Süper Kupa Maçı Açıklamaları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Süper Kupa Maçı Açıklamaları

ABONE OL
Nisan 6, 2024 16:07
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Süper Kupa Maçı Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’ya Ziyaret ve Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’ya gitti. Özbek, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak önemli mesajlar verdi.

Depremzedelere Destek ve Süper Kupa’nın Önemi

Özbek, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla çıkma kararına değinerek, maçın Cumhuriyetin 100. yılına ait bir kupa olduğunu vurguladı. Ayrıca depremzedeler açısından maçın önemine dikkat çekti ve Fenerbahçe’de aklıselimin galip gelmesi gerektiğini belirtti.

Urfalılarla Buluşma ve Destek

Özbek, Şanlıurfa’da oynanacak maçın depremzedelere destek olacağını belirterek, bölge insanının Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemesinin önemine değindi. Bölgede maç oynanmasının ve gelirin depremzedelere bağışlanmasının büyük bir anlam taşıdığını vurguladı.

Maçın Önemi ve Aklıselim İçin Çağrı

Özbek, maçın sadece bir futbol müsabakası olmanın ötesinde, bölge insanına dokunmanın ve destek olmanın önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe’nin maça tam takım olarak gelmesi ve sportmenlik çerçevesinde mücadelenin yapılmasını temenni etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.