DOLAR 32,4908 0.23%
EURO 34,5907 0.25%
ALTIN 2.483,420,02
BITCOIN 2050876-4,35%
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayserispor ve Onur Bulut Arasında Sular Durulmuyor
  • HaberOrdu
  • Spor
  • Kayserispor ve Onur Bulut Arasında Sular Durulmuyor

Kayserispor ve Onur Bulut Arasında Sular Durulmuyor

ABONE OL
Mart 5, 2023 10:15
Kayserispor ve Onur Bulut Arasında Sular Durulmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor ile anlaşmasını tek taraflı fesh ederek Beşiktaş’a imza atan Onur Bulut transferi iyice arapsaçına döndü. Kayserispor ve Onur Bulut arasında sular durulmuyor. Kayserispor başkanı Ali Çamlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada bahsedilen sözleşmenin hiçbir şekilde önüne gelmediğini ve bu sözleşmeden haberlerinin olmadığını ifade etti.

Konu ile ilgili bir açıklama daha yapan Kayserispor başkanı Ali Çamlı sözleşmenin geçersiz olduğunu iddia etti.

Kayserispor ‘un başkanlık görevini gerçekleştiren Ali Çamlı, Onur Bulut hakkında açıklama yaptı. Başkan yapmış olduğu açıklamada sözleşme önüme gelmedi ifadelerini yer verdi. Son dakika spor haberi olarak yayınlanan bu haber ile birlikte Beşiktaş’ın yeni transfer ettiği Onur Bulut eski kulübü ile sözleşme nedeniyle kriz yaşıyor. Eski Kulübü Kayserispor ile krizi yaşayan Onur Bulut hakkında Kayserispor başkanı açıklamalar yaptı. Kayserispor başkanlığını yapan Ali Çamlı, Onur Bulut hakkında şu ifadelere yer verdi. Başkan önüne herhangi bir sözleşme gelmediğini ve Beşiktaş’ın çok aceleci bir şekilde davrandığını vurguladı. Bunun üzerine Beşiktaş taraftarları ve Kayserispor taraftarları konu hakkında detayları araştırmaya başladı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan Açıklamalar

Beşiktaş’ın yeni transfer ettiği oyuncu Onur bulut eski kulübü Kayserispor ile sözleşme krizi yaşıyor. Bunun üzerine Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan açıklamalar gelmeye başladı. Başkan yaptığı açıklamalarda kendisinin önüne herhangi bir sözleşme gelmediğini vurguladı. Beşiktaş’ın transfer döneminde Onur Bulut’u kadrosunu alelacele kattığını vurguladı. Bunun üzerine Kayserispor taraftarı ve spor kulübünün yönetiminde yer alan kişiler bu duruma tepki gösterdi. Başkan önüne herhangi bir sözleşme gelmediğini ve Beşiktaş’ın transfer protokolü ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığını açıkladı. Süper Lig’de yer alan Beşiktaş ve Kayserispor spor kulüpleri arasında gergin anlar devam ediyor. Onur Bulut’u kadrosuna katan Beşiktaş Kayserispor kulübü tarafından tepki ile karşılandı. Joybet

Kayserispor Spor Kulübü’nün başkanlığını üstlenen Ali Çamlı transfer sürecindeki protokolde kendisinin imzasının olmadığını vurguladı. Bunun üzerine protokolde bulunan imzanın da başkan vekiline ait olduğunu açıkladı. Yani Beşiktaş’ın transfer ettiği Onur Bulut transferindeki protokolde Nurettin Açıkalın’ın imzasının yer aldığını ifade etti. Başkan bunların üzerine Protokolü kendisinin görmediğini başkan vekilinin protokolü imzaladığını da bir kez daha açıkladı. Sözlerini sürdüren başkan protokolün kendisinin önüne gelmesi durumunda Protokolü imzalamayacağını da vurguladı. Bunun üzerine başkan kendisinin tecrübeli bir yönetici olması nedeniyle bu protokolü imzalamayacağını da vurguladı. Başkan kendisinin önüne Onur Bulut için tadil sözleşmesinin geldiğini fakat bu sözleşmeyi imzalamadan oradan ayrıldığını belirtti.

Protokol Basına Sızdı!

Kayserispor başkanı Ali Çamlı yapılan protokolün basına sızdığını bildirdi. Onur Bulut transferindeki Protokol basına Sızdı. Ali Çamlı da bu protokolün basına sızması nedeniyle Fenerbahçe’nin görüşmeden ayrılmak istediğini belirtti. Bunun üzerine Başkan sarı lacivert ekibi haklı bulduğunu da belirtti. Başkan yapmış olduğu açıklamalarda Fenerbahçe’nin sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettiğini de belirtti. Transfer sürecinde Beşiktaş kulübünde bulunan protokoldeki imzanın kendisine ait olduğunu fakat sahte imza attığını söylediklerini belirtti. Bunun üzerine başkan Beşiktaş kulübüne sitem ederek Beşiktaş kulübünün kendilerini muhatap almadığını ve transfer sürecini hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek bu durumdan yakındı.

Kayserispor Spor Kulübü’nün başkanlığını üstlenen Ali Çamlı bu durum hakkında hukuki yollara başvuracaklarını bildirdi. Aynı zamanda başkan bu durumun peşini bırakmayacaklarını ve tüm hukuki haklarını arayacaklarını da bildirdi. Bu nedenle Beşiktaş ve Kayserispor arasında meydana gelen transfer krizinin devam edeceği de belli oldu. Onur Bulut transferinde son gelişmeler bu şekilde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.