DOLAR 32,3155 -0.2%
EURO 34,7789 -0.22%
ALTIN 2.396,380,14
BITCOIN 20614150,96%
İstanbul
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF Fair Play Ödülleri Mart 2024 Kazananları Açıklandı
  • HaberOrdu
  • Spor
  • TFF Fair Play Ödülleri Mart 2024 Kazananları Açıklandı

TFF Fair Play Ödülleri Mart 2024 Kazananları Açıklandı

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:29
TFF Fair Play Ödülleri Mart 2024 Kazananları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF Fair Play Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen Fair Play Ödülleri’nde Mart 2024 kazananları açıklandı. Federasyon, fair play’in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği ödüllerin bu dönemki sahiplerini belirledi.

Kazananlar Belirlendi

Başkan Ali Erten ve kurul üyeleri Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Banu Yelkovan, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Berrin Altınöz ve Metin Tekin’den oluşan TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, ödül alacak isimleri belirledi.

Ödül Alanlar ve Gerekçeleri

En centilmen teknik direktör olarak Sami Uğurlu (Kasımpaşa) ve en centilmen futbolcu olarak Sokol Cikalleshi (TÜMOSAN Konyaspor) seçildi. İşte kazananların gerekçeleri:

En Centilmen Teknik betticket apk Direktör: Sami Uğurlu (Kasımpaşa)

Gerekçe: Sami Uğurlu, Trendyol Süper Lig’de oynanan maç sonrası yaptığı açıklamada fair play değerlerine vurgu yaparak, rakibe, izleyicilere ve futbolseverlere saygının önemine dikkat çekti. Bu tutumu nedeniyle Mart 2024 ayının ‘En Centilmen Teknik Direktörü’ seçildi.

En Centilmen Futbolcu: Sokol Cikalleshi (TÜMOSAN Konyaspor)

Gerekçe: Sokol Cikalleshi, rakibinin sakatlanmasına sebep olan bir durumda, maçtaki oyundan önce insan ve hümanist değerlere önem vererek, rakibinin sağlığını düşünerek davrandı. Bu fair play anlayışı onu Mart 2024 ayının “En Centilmen Futbolcusu” seçilmesini sağladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.