DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21494211,90%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yıldız Savaşları’nda Olabilecek 8 Unutulmaz Oyuncu

Yıldız Savaşları’nda Olabilecek 8 Unutulmaz Oyuncu

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 18:22
Yıldız Savaşları’nda Olabilecek 8 Unutulmaz Oyuncu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tupac Shakur

Mace Windu rolünde Samuel L. Jackson’dan farklı bir performans sergileme olasılığı bulunan Tupac Shakur, Mace Windu karakterine hayat vermek için seçmelere katılmış ancak rolü alamamıştı.

Toshiro Mifune

Lucas, Toshiro Mifune’u Obi-Wan Kenobi veya Darth Vader rolleri için düşünmüş ancak Mifune’un rol tekliflerini geri çevirmesiyle rol Alec Guinness ve James Earl Jones’a gitmişti.

Leonardo DiCaprio

DiCaprio’ya Anakin Skywalker rolü teklif edilmiş ancak oyuncu, o dönemdeki diğer projeleri nedeniyle bu teklifi geri çevirerek rol, Hayden Christensen’a kalmıştı.

Orson Welles

Maskenin sesi karakteri boğması nedeniyle Darth Vader karakterinin sesi için düşünülen Orson Welles yerine rolü James Earl Jones almıştı.

Gary Oldman

General Grievous rolü için seçilen Gary Oldman, sendika kuralları nedeniyle rolü alamamış ve rol Matthew Wood’a gitmişti.

Al Pacino

Han Solo karakteri için düşünülen Al Pacino, senaryoyu anlamadığı gerekçesiyle rol teklifini geri çevirmiş ve rol Harrison Ford’a gitmişti.

Michael Jackson

Michael Jackson, Jar Jar Binks karakterini seslendirmek için seçmelere katılmış ancak rol Ahmed Best’e verilmişti.

Kurt Russell

Ünlü oyuncu Kurt Russell, Luke Skywalker ya da Han Solo rollerinden birinde oynamak için seçmelere katılmış ancak rol alamamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.