DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073434-1,87%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kale Banyo ile banyo mobilyalarında bahar fırsatı

Kale Banyo ile banyo mobilyalarında bahar fırsatı

Kale Banyo, evlerini yenilemek isteyenler için bahar fırsatı başlattı. Banyo koleksiyonlarının her birinde modern yaşamın, şık, sade ve işlevsel özelliklerini ön plana çıkaran tasarımlara imza atan Kale Banyo; tüm banyo mobilyalarında %50 indirim kampanyasını, ücretsiz montaj fırsatıyla sunuyor.

ABONE OL
Mayıs 17, 2022 13:11
Kale Banyo ile banyo mobilyalarında bahar fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle banyolarda bütünsel çözümler sunan Kale Banyo, tüketiciler için bahar mevsiminin ruhuna uygun bir yenileme kampanyası başlattı. “Banyo Mobilyanızı Keyifle Seçin, Rahat Rahat Ödeyin!” sloganı ile hayata geçirilen kampanya kapsamında Kale Banyo’nun, bütünsel tasarım yaklaşımıyla geliştirdiği, mekana anlam katan şık ve estetik banyo mobilyaları %50 indirim ve ücretsiz montaj fırsatıyla sunuluyor.

Kampanyayla banyolarını yenilemek isteyenlere Kale Banyo’nun birbirinden tarz, kullanışlı banyo mobilyaları ile şık banyolar tasarlama fırsatı sağlanıyor.

Değişimin enerjisini evlerinize taşıyın

Kale Banyo’nun yenileme kampanyasına katılmak isteyen tüketiciler, her tarza ve beklentiye uygun seçkin koleksiyonlara hem %50 indirim hem de ücretsiz montaj fırsatı ile sahip olabilecek.

Siz de bu değişim rüzgarından yararlanmak istiyorsanız; Kale satış noktalarına uğramanız ve Kale Banyo’nun tarzınızı yansıtan banyo mobilyalarından istediğiniz modeli seçmeniz yeterli. Kale Banyo’nun şık ürünleri ile baharın ruhuna uygun şekilde banyonuzu yeni baştan yaratabilir, değişimin enerjisini evlerinize taşıyabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.